Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Tisztában vagyok vele, hogy Te már régebb óta használt notit, mit itt sokan. De ahogy azt Te is mondtad, az IBM mostanában csak árnyéka önmagának. Itt most arra célozgatok, hogy régen is egy picit kivártak nem jelent meg azonnal a legújabb proci, chipkészlet, vgával a piacon, de amikor kijött akkor nagyon ott volt (T és X sorozatokra gondolok). De ez a T4X széria nagyon elmarad a kor követelményeitől szerintem, nem technikailag, hanem minőségileg.
Látatlanban nekem (is) egy T41 vagy T42 volt a ''vágyam'', de amikor egyik ismerős hozta át a T42-t, megláttam, na mondom adsza mit tud, milyen. Hát meglepőtem magamon, hogy milyen gyorsan visszaadtam. Szerintem a TFT ritka rossz, nincs Windows billentyű (én használom néhány kombiniációját megszokásból), ettől nekem egy kicsit ''szutyoknak'' tűnik.
Most egy nc6000-es HP-m van, kb, egy árban vannak, de ez sokkal jobban össze van rakva, egyedül a pöcökegere rosszabb a HP-nak, a bill., a TFT, az összerakottság legalább kétszer jobb. Súlyban egyformák, üzemidőben is, szóval manapság már nem lehet azt mondani egy márkára, hogy az tuti jó, nézd meg az olcsó Toshibákat... Ugyhogy szerintem lassan bajban leszünk amikor tanácsot kell adni, a márka lassan már mindegy lesz.
Ja és az ASUS gépeket, egy picit leszóltad, használtál már az pl. az új 3000-es szériából egyet is? Ha nem legalább nézd meg, hogy néz ki, miből van és hogy mennyire össze van rakva és mennyi mindenre gondoltak, amire a nagyok még csak most fognak.
Amiben szerintem a nagyok sokkal jobbak az a szoftver ellátottság. Bár a szoftvereket ők is barmi ritka esetben frissítik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- Hardcore café
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP Probook 650 G4, 15,6" FHD IPS, I5-8350U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olva
- HP Probook 650 G4, 15,6" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest