- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
guest
veterán
jot eszembe:
amig ki nem jon a doom3 addig en nem veszek graf kartyat, majd amikor kint lesz kiderul, hogy milyen kutyu kell ala, es akkor megveszem a legolcsobb kutyut amin jatszom majd jol :)
(gyanitom az a kartya ennek ellenere amit akkor leszek kenytelen vasarolni el megy majd az igenyes felhasznaloknak is....)
szauron -
guest
veterán
nevetnem kell:) (ezert nevetek is:)
nehogy mar bemagyarazzatok magatoknak, hogy csak azert tud enny FPS-t a kartya jatekokban, mert a matrox IGENYES felhasznaloknak keszitette.
bizonyara direkt nem csinal olyan kartyat amivel szep nagy piaci szeletre (es profitra) tehetne szert.
szerintem ez egy felkesz kartya, ez pont arra lesz jo, hogy ennek a javitott verzioja majd jo lesz. (persze az is csak akkor ha sikerul idoben kijonni vele)
ezzel a kartyaval sincs baj... csak 1 evvel ezelott kellett volna kijonni vele
bye
szauron -
guest
veterán
Hajrá Matrox!
-
guest
veterán
azért ugye lesz egy prohardveres teszt? nem ártana hamar, mert az emberek megölik egymást :))
-
guest
veterán
válasz
Bitbajnokok #86 üzenetére
bocs. ''megfigyelhető, hogy az egyre nagyobb verziószámu szoftwerek egyre bonyolultabbak, lassabbak''. ez nem dx9 vélemény, hanem általános tapasztalat.
-
guest
veterán
Na ha egyszer egy 795FT-t megnézel, onnantól méred a monitorokat.
Panthizé: 14'' os monitornak éles kép. Röhögnöm kell. Csak nézd meg a képernyő sarkait.... -
guest
veterán
de jó, akkor most kinek válaszoltam? :)
-
guest
veterán
válasz
Bitbajnokok #78 üzenetére
úgy tudom, az agp sávszélesség csak addig van igazán képben amíg a videomemóriát feltölti a szükséges textúrákkal és hasonló nagy kaliberű dolgokkal(?). ezekután nincs minek ekkora sávszélesség. sejtem ezt azért, mert a biosban be lehet állítani 4x, 2x AGP-t és ki lehet próbálni. egyébként ez nem nvidia seggnyalás! gondolkozz, a p4 is elég felemás fogadtatásban részesül(t)! miért is? mert effektív nem hozza azt a teljesítményt (sem) amit az emberek elvártak egy ilyen hangzatos bevezetés után. ha az nvidia kihozza a gf5-öt és szar lesz, hidd el nem sokan ruháznak be rá. egyébként is, mitől lenne jobb a dx9? megfigyelhető, hogy az egyre nagyobb verziószámu szoftwerek egyre bonyolúltabbak, lassabbak, tisztelet a kivételnek (hirtelen nem is jut eszembe :)).
-
guest
veterán
Azért még ne temessünk! Az ATI Radeon 8500 a Gef3-mal sem vette fel a versenyt, ma meg gef4 Ti-vel méregetik... Ja, hogy közben kijöttek a jobbnál jobb driverek? Remélem majd ennél is valami hasonlót fogunk látni...
Pá! -
guest
veterán
nem akarok idejönni és mindenkit lehülyézni, de ezt teszem. nagyjából egyetértek Zsocival. ezt a kártyát nem gf4ti4600-verőnek tervezték (még akkor sem, ha elvekben vernie kéne). az igényes felhasználók alatt pedig nem azt kell érteni, akinek nem elég a 80fps hanem csak a 140...
ez a kártya nem a mi piacunkra készült. komolyan, mi a f***ért a 3dmark eredményeket nézitek. miért nem azzal tesztelik, ami nekivaló. képminőségben mindenkit porba aláz. a jövő szempontjából se olyan rossz. félig dx9, jól programozható gpu. mit csinálsz majd a radeon8500-al egy dx9-es játéknál? szívsz (attól függetlenül, hogy szeretem az atit és a radeonokat). annyi olyan újdonságot tartalmaz, amiről te azt se tudod mi. kérdezd meg egy profitól, hogy mit választana: a matroxot v egy gf4ti4600-at. a hasát fogja fogni a röhögéstől. még akkor se használna gf4-et, ha fizetnének neki. szerintem rossz oldalról közelítitek meg. és szarozzátok a 3dmark alapján...
hú, de hosszú lett. -
guest
veterán
számítógép értelme??? a szexnek mi az értelme? vagy csak utódnemzés céljából műveled? :) a számítógép mint komplex dolog sokmindenre használható - értelmesen. nézd, van aki az autót versenyzésre használja. ez neki értelmes elfoglaltság, pláne, hogy az autót felkészítették erre. mi a számítógépet készítjük fel egy ilyen-olyan cuccal bizonyos feladatra, mert azt találjuk értelmesnek. ezzel a matrox-al is ezért kezd(ene) a nép, nemdebár?
-
guest
veterán
Talán az Anandtechen van az Ut2003ról teszt.
Nem 800*600- ban 1024*768-ban is akár.
Fokozzam még???
Valami komoly indokot kérek. -
guest
veterán
3 éve nem fejlődött, mikor???? holnap vagy 4 év??
-
guest
veterán
Az a lényeg szerintem nincs játék ami akad geforce2-ön és ehez hasonlították a Parháliát.
Akkor jó a Parhélia sőt, tud egy csomó mindent úgy, hogy nem esik a telyesítmény. -
guest
veterán
Azt mondta az egyik kolléga, lejebb a topicban, hogy az Fps200 és gyorsan leesik 20-ra.
Elmagyarázom, szerintem ő úgy gondolja, hogy kijön egy játék ami iszonyatosan kihasznája a gépet, csak az a furcsa, hogy miért a quake3-mal tesztelnek mikor már 3 éve kint van....
Na mindegy..
Azért Geforce2 mert azt mondta valaki egy izmosabb sebességbe megveri, jó akkor mondjon egy játékot ami nem megy rajta, ennyi.
Szólj ha nem érted.... -
guest
veterán
Bocs Mutatnak
-
guest
veterán
kúltúra. az nvidia buzinak g100 figyel a gépében. az fsaa/faa-ról annyit, hogy leveszem a szekrény tetejéről a 7 éves 14''-est, ami hardverből vágja az összes élsimítás funkciót mindenféle sebességcsökkénés nélkül :)
-
guest
veterán
csak annyi egy jéték ami akad geforce2.
a másik az, hogy nézze meg a honlapot.
bocs nem tudtam.. -
guest
veterán
http://www.tomshardware.com/graphic/02q2/020625/parhelia-23.html
http://www.tomshardware.com/graphic/02q2/020625/parhelia-24.html
Egyik hozzá szólás itt gyorsabb, ezt is nézd meg.
Ez biztos, hogy a Faa és Az Fsaa nem ugyan az, de Pl.:én betold az autod nekem olyan van amit nem kell tólni, erre varjál gombot.
A TOms nagy Geci az boztos csak ezt a két linket nézd meg.
Ezt nem sikerült az Nvidiára beálítani.
Mondj egy játékot amin nehezen fut a geforce2 nvidia buzi.Ja nem kapcsold be az fsaa mert nem bírja az a szar vagy nem is tudja, minek ha nem tudod kihasználni?
Látom neked mindegy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit???? -
guest
veterán
akciós ár 108.000Ft (sztem +fa) a kronosnál.
-
-
guest
veterán
pont erről volt szó, hogy a mai 200fps holnap hamar 20 lesz és akkor jön az, hogy mégis jobb a több :) megnézve a tesztet (max p. 1024 fsaa) még mindig nem látom hogy jön össze az 126.5/94.4/54.6 (4600) vs. 79.8/55.6/21.8 (parhelia) értékekből, hogy az nvidia vesztett... egyéb iránt az fsaa és az faa között van némi különbség. az utóbbi elég felemás végeredményt ad, lévén csak a az éleket simítja, a textúrákat már nem. elképzelhető, hogy rosszul értelmeztem a látottakat.
üdv -
guest
veterán
Szerintem alapvetoen masrol szol a Matrox es az ATi/nVidia paros:
A Matrox szerintem megmarad azoknal a felhasznaloknal, akik nem FPS-el jatszanak, akiknek nem a Q3 meg a 3DMark a lenyeg, hanem az, hogy ha kell, akkor igenyes es gyonyoru szep grafikat lassanak, tokeletes DVD lejatszas legyen, az ipar lefejlettebb tobbmonitoros tamogatasaval. Nekem pl. teljesen mellekes, hogy mit tud a videokartyam 3D-ben, mert a leg3d-sebb alkalmazas, amit hasznalok az a Warcraft 3.
Az ATi/nVidia: a jatekpiac. Azoknak van, akik a framerate-ra meg a sokezres 3DMarkra elveznek. Lovoldozni tenyleg jo lehet veluk.
Amit szeretnek kiemelni: legyetek annyira nyitottak, hogy elfogadjatok, hogy nem csak egyfele videokartya igeny letezik a vilagon. Ezert a Matrox termekenek igenis letezik egy olyan megcelzott kozonsege, akiknek nem letezik ennel jobb kartya, raadasul meg is tudjak fizetni. Ok azok, akik szerintem most fogjak majd a G400-ast lecserelni ra :). -
guest
veterán
Fiúk nézétek már meg a Tomsnak a tesztjét és akkor rájössz, hogy fsa be van kacsolva akkor kenterbe veri az a szar Nvidiát és akkor nem is beszéltünk arrol, hogy milyen szar a képe.
De igazatok van az a lényeg amit tud a kártya azt ne használjuk ki inkább 200fps amit nem látsz csak kb. a 30-at.
Na mindegy.
Érdekesség: az Nvidia Max Payn alatt el se indul 1600*1280 felbontásba 4x fsaa mellett akkor ott 250 szer gyorsabb vagy 2500 szor. -
guest
veterán
nos, a német www.de.tomshardware.com oldalon meg lehet nézni a teszteket, most már publikus a dolog. ha lehet hinni a látottaknak, nem hogy nagy felbontásban és színmélységben, szűréssel vagy anélkül, de semmiben nem ér a közelébe a 4600-osnak a matrox alkotása. ez elég lesújtó, mert a tech. spec. szerint valóban jó dolog lehetett volna. igen, talán majd a parhelia II :-)
-
guest
veterán
Faa16x ne volt bekapcsolva úgy 30% jobb csak ezt nem írtad le a cikkbe.
-
guest
veterán
tökéletesen igazad van, most ez van. ebből a lényeg rögtön kisüt. a mai (most) játékokhoz több, mint elég egy mezei gf3ti200. hogyé' adják matrox-ot és mennyivel is jobb? pláne, hogy ''most ez van'' és ilyen gyengus a termék. mikor jön az új game, feküdni fog ez is. mennyiért is? nem vagyok nvidia párti, én csak a jó cuccokra bukom. pölö nem vennék p4-et sem.
-
guest
veterán
igényes felhesználóknak? valahol mintha azt olvastam volna, talán épp errefelé, hogy azért nem árt a sok-sok fps ma, mert ha kijönnek az új játékok, épp csak elég lesz a teljesítmény. ha ma ez a matrox cucc nem nyom, mit fog jövőre? majd az igényes felhasználók örülnek a 10 fps-nek, mert szép a képe? 7000 pontból nem lesz 10000 sem, ennyire drájvert elb***ni nem lehet. ez most pont olyan kártya, mint annó volt a g4xx sorozat, csak a kor színvonalához igazítva. télre talán megjönnek az új ati, nvidia cuccok, akkor már tényleg csak az ''igényes'' vevők veszik... ez is egy vélemény.
üdv mindenkinek -
guest
veterán
Link: [L]http://www.anandtech.com[/L]
-
guest
veterán
egy csajt...
-
guest
veterán
Másodpercre pontosan egyszerre küldtük, de azéé az enyém a második beszólás...:(
-
guest
veterán
Ehh, most az előrendelést mondhatom le....:)
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest