- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Aktív témák
-
-
-
Hát nem tudom. Quadro4 néven nyomják a professzionális Ge4 kártyákat, mégpedig profi piacra, nem 3DMark őrülteknek. Pedig a hardver ugyanaz, egyedül a szoftver más.
Tény ugyanakkor, hogy a 10 bites színkomponensekkel, a fullra programozható vertex shaderekkel, az 512 bites 2D maggal és számos egyéb tulajdonságával a Parhelia igazán profi kártya lehet... (hagyjuk most a Matrox tradicionálisan rossz driver író részlegét). Azt hiszem ugyanakkor, hogy nem ilyen irányba pozicionálták első körben -- a játékosok csalódottsága tehát érthető... hogy a profik mit szólnak, majd kiderül.
Az mindenesetre látszik, hogy a 8 pipeline-os ATi R300 kiveri az uccsó tranyót is a Parheliából, ha egyszer megjelenik. Gémer szemmel nézve, persze. -
Wodka
csendes tag
#67 guest!
Neked teljesen igazad van. Csakhogy...
Nagyon nagy killer GPU-nak lett beharangozva, mindenki a Messiast varta tole, ami majd rendesen odaporkol az nVidia-nak. Ehelyett szegenyes teljesitmenyt mutat.
Persze, nem erre a piacra keszult, de akkor nem igy kellett volna bevezetni a koztudatba. Az emberek csalodottak, ezert szidjak a kartyat, de gondolom a professzionalis felhasznaloknak mar nedves a bugyijuk tole. -
rog
addikt
a gef2-t en mondtam.
a jatekok kovetkezo generaciojanak tagjai meg valoszinu tenyleg nem fognak megmozdulni a mai 50K-ban kerulo kartyakon.
csak az kell hogy minden gyarto lepjen egyet fel.
tavaly pl belepo volt az mx400, ma mar a ti500 az.
holnap a gef4ti lesz az.
es mar senki nem akar tobbet 800x600-ban vakulni
mert a minimum a 17col.
szerintem.
persze lehet hogy megall az ido. es orokke a q3 motorra epulo jatekokkal fogunk jatszani. (csak mar 10.000fps-sel)
ki tudja majd kiderul. -
rog
addikt
''Egyik hozzá szólás itt gyorsabb, ezt is nézd meg.''
''Pl.:én betold az autod nekem olyan van amit nem kell tólni, erre varjál gombot.''
http://www.tomshardware.com/graphic/02q2/020625/parhelia-23.html
http://www.tomshardware.com/graphic/02q2/020625/parhelia-24.html
Egyik hozzá szólás itt gyorsabb, ezt is nézd meg.
Ez biztos, hogy a Faa és Az Fsaa nem ugyan az, de Pl.:én betold az autod nekem olyan van amit nem kell tólni, erre varjál gombot.
A TOms nagy Geci az boztos csak ezt a két linket nézd meg.
Ezt nem sikerült az Nvidiára beálítani.
''Mondj egy játékot amin nehezen fut a geforce2 nvidia buzi.Ja nem kapcsold be az fsaa mert nem bírja az a szar vagy nem is tudja, minek ha nem tudod kihasználni?''
MIRÖL BESZÉLSZ?!
egy szót se lehet ebböl érteni.. -
-
rog
addikt
nyitottak vagyunk.
és baromi nagyot csalódtunk.
mennyi 80k tranzistor, legnagyobb létezö sávszélesség, apg 8x, pixelbigyo 2.0 , dx9
meg még kituggya miafranc. és tessék
lehet hogy lenyomja egy túlhajtott gef2-es?
hüpp-hüpp.
egyszerüen akartuk hogy ez legyen a világ legjobb kártyája.
csalódtunk és kész. -
guest
veterán
pont erről volt szó, hogy a mai 200fps holnap hamar 20 lesz és akkor jön az, hogy mégis jobb a több :) megnézve a tesztet (max p. 1024 fsaa) még mindig nem látom hogy jön össze az 126.5/94.4/54.6 (4600) vs. 79.8/55.6/21.8 (parhelia) értékekből, hogy az nvidia vesztett... egyéb iránt az fsaa és az faa között van némi különbség. az utóbbi elég felemás végeredményt ad, lévén csak a az éleket simítja, a textúrákat már nem. elképzelhető, hogy rosszul értelmeztem a látottakat.
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest