- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
Thom!
veterán
ATI Technologies announced that in October it will introduce its Radeon 9500 series... The Radeon 9500 PRO and 9500 are quoted at US$219 and US$179, respectively. ATI started small-scale shipments to its card-manufacturing partners lately. Full-scale production will begin next month.''
Azért ez nem rossz főleg ha az árát is hozzávesszük, hogy 0,13 nm akkor az nVidia elbújhat. -
Pola
csendes tag
Eddig semmi gondom vele (mondjuk nincs AGP 8x alaplapom :)) ). Nagyon gyors, es lehet meg overclockolni is. A kepminosege kivalo, mind jatek, mind DVD lejatszas kozben. Eddig meg a driverek is tokeletesnek bizonyultak, semmi hibat nem talaltam benne. Osszesegeben pontosan olyan, mint amilyet vartam: kiraly :)
-
Pola
csendes tag
Ha most akarsz venni, akkor tulajdonkeppen mind1, melyik gyartotol veszed, mert meg egyelore minden 9700PRO-t az ATI keszit, legfeljebb a csomagolas, a leiras es a szoftverkorites lesz mas. Gigabyteban meg nem talalkoztam vele, viszont Club3D-t tudsz venni a Bluefishben. Ez biztos, mert en is ott vettem :) Es epp ezert biztos az is, hogy ez eredeti ATI :)
-
Ploszi
senior tag
én is ATI párti vagyok :) most is egy 8500 muzsikál a gépben, de azért én még kicsit türelmes vagyok, majd 100rugó nekem kicsit sok egy v.kártyáért (inkább DVD írót veszek)és csendesen örükök az ATI sikereinek
-
Krix
őstag
Nem tudjátok véletlenül hol lehet ilyet kapni? Powermagic kiadást már láttam, de valami jobb kellene mondjuk egy Gigabyte Maya II.
-
Zsiba
senior tag
Ha tovább késlekedik az Nvidia, akkor szerezni is fog jelentős piaci részesedést az ATI! :))
-
9CS
senior tag
Lehet akkor nem is hibás :). Az most nagy lendületet adna az ATI-nak, ha sikerülne még a gyártástechnológián is fejleszteni. Hajrá...
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged