- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
válasz
üzenetére
Igen Intelnél ultra gáz az IHS... Főleg a Core 2-nél...Azzal nem értek egyet ,hogy nem jelent sokat a kupak nélküli hűtés... Egy Core 2 Duo-nál kb. 10 fokot számít nem egy esetben... Az IHS felszíne sokszor egyenetlenebb egy C2D-nél mint egy bádoglemez a tetőn... Szóval nagyon sokt ront a hőátadáson ez...
-
R.Zoli
őstag
válasz
üzenetére
Az én arcom érdekesen nézéd meg mert tudod én 6 éve vízhűtést hasznáok ezért ergo az összes chipset, GPU és minden egységről a gyári bordát lekapom és megy helyett a vizes blokk... EGYSZER SEM hangsúlyozom egyszer sem sakaztam le semmit pedig jópár chipset és GPU megfordult a kezem között... Namost egy 4 magos procit elve nehezebb lenne lesarkazni mert nagyon nagy a mag és azon nagyobb felületen fekszik fel és oszlik el a nyomás...
Mióta vízhűtéses rendszereket rakok össze azóta is nem egy 7900 GTX meg hasonló kaliberü kártyára raktam elég kommplex felépsítés és szép méretű blokkokat és ezzel sem sarkaztam le semmit... Egyszerűen ha odafigyelsz akkor lehetetlen lesarkazni bármit is... Főleg ha thermal padot használsz mondjuk ilyen 0,3mm vastagságban mert az még védi is a magot egy szinten a rugalmasságával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest