Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
válasz
üzenetére
Az én arcom érdekesen nézéd meg mert tudod én 6 éve vízhűtést hasznáok ezért ergo az összes chipset, GPU és minden egységről a gyári bordát lekapom és megy helyett a vizes blokk... EGYSZER SEM hangsúlyozom egyszer sem sakaztam le semmit pedig jópár chipset és GPU megfordult a kezem között... Namost egy 4 magos procit elve nehezebb lenne lesarkazni mert nagyon nagy a mag és azon nagyobb felületen fekszik fel és oszlik el a nyomás...
Mióta vízhűtéses rendszereket rakok össze azóta is nem egy 7900 GTX meg hasonló kaliberü kártyára raktam elég kommplex felépsítés és szép méretű blokkokat és ezzel sem sarkaztam le semmit... Egyszerűen ha odafigyelsz akkor lehetetlen lesarkazni bármit is... Főleg ha thermal padot használsz mondjuk ilyen 0,3mm vastagságban mert az még védi is a magot egy szinten a rugalmasságával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest