- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
válasz
#96302336 #41 üzenetére
Az én arcom érdekesen nézéd meg mert tudod én 6 éve vízhűtést hasznáok ezért ergo az összes chipset, GPU és minden egységről a gyári bordát lekapom és megy helyett a vizes blokk... EGYSZER SEM hangsúlyozom egyszer sem sakaztam le semmit pedig jópár chipset és GPU megfordult a kezem között... Namost egy 4 magos procit elve nehezebb lenne lesarkazni mert nagyon nagy a mag és azon nagyobb felületen fekszik fel és oszlik el a nyomás...
Mióta vízhűtéses rendszereket rakok össze azóta is nem egy 7900 GTX meg hasonló kaliberü kártyára raktam elég kommplex felépsítés és szép méretű blokkokat és ezzel sem sarkaztam le semmit... Egyszerűen ha odafigyelsz akkor lehetetlen lesarkazni bármit is... Főleg ha thermal padot használsz mondjuk ilyen 0,3mm vastagságban mert az még védi is a magot egy szinten a rugalmasságával...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest