- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
Helo.
Kiprobáltam a progit. Nekem a 3GHz prescottomat a következő értékekre szabályozza le:
1. ~720MHz de tüskés, 900MHz körülre ugrik fel pár másodpercenként. 2. ~1150MHz (innen már simmábbak a fokozatok) 3.~1700MHz 4. ~2300MHZ 5. 3GHz.
Szoval nem 400MHZ-re szabályoz le. Igaz, még az a ~700+MHZ is elég karcsu szvsz, meg ahhoz képest, hogy 2. fokozaton szerintük már filmet lehetne nézni, nekem media player zenejátszás közben akadozott (igaz nem folyamatosan, de zavaró volt.). Hőmérsékletben viszont alapjáraton nem sokat jelentett a dolog nálam, kb 2-3fokkal volt hüvösebb a proc max. leszabályozva, mintha normál menne. Ugyhogy nekem nemigazán jött be, de majd még lehet, hogy probálkozok vele később, ha kicsit több időm lesz.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest