Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Mégis, hányan is tudnának elkó miatt megpusztult alaplapról mesélni?...
Pedig közben kisker áron darabonként 25 Ft helyett 100 Ft-ról lenne szó elkó helyett tantált alkalmazva; ez egy minőségi alaplap 40 kondijával számolva persze mindjárt 3000 Ft különbség lenne, de egy alaplapgyártó nyilván nem ilyen árakon szerzi be az alkatrészeket.
Persze mindehhez hozzájön a tervezés is. Jobblétre szenderült Abit BH-6-omon sok ésszel a proci melletti meleg részhez pakoltak egy rakás kondit; épp a mag környékét nem hagyták szabadon. Meg is lett az eredménye.
Tudom, valamiből az alaplapgyártóknak is meg kell élniük. Ha nem pusztult volna meg az alaplap 3 év után, miért vettem volna újat? -
Loha
veterán
Persze parasztvakítás, de vhogy ki kell emelnie a gyártónak saját 965-ös lapját a többi közül, mert igazából sztem semmilyen lényegi kölünbség nem nagyon lesz...
Még a PATA-ért felefős chip is ahogy nézem mindenütt JMicron lesz...
Ha már 4 BIOS van a lapon lehetne profilokat is beállítani... 4 féle BIOS beállítás...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iOS alkalmazások
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Vallás
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential robotporszívó eladó
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom, valamiből az alaplapgyártóknak is meg kell élniük. Ha nem pusztult volna meg az alaplap 3 év után, miért vettem volna újat?