Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Persze, tudna, de nem a mostani lapok döglenek, hanem a 100 éves Abitok meg Asusok és egyéb deszkák, de ezeken nem minőségi kondik voltak. Én a mostani lapokról beszéltem, ha ezeket megnézed (a márkásakat) szinte csak Rubycon meg Nichicon van. Persze hibás darabok mindig léteztek, és létezni is fognak.
Az Abitos dologról meg annyit, hogy ott nem tervezési hiba volt (mivel minden alaplapon van ott kondi), hanem gagyi kondikat tettek rá, ami hamar megdöglött. Ez a helyzet sok más mai tápegységgel is. Ahol gagyi van, ott a melegtől hamar megpúposodik és kiszárad.
Egyébként ne értsd félre, én is jó dolognak tartom az új kondikat, mert szerver lapokon már bizonyítottak, csak ezt a Giga most úgy állítja be, mint ők most találták volna ki. Kihasználják az emberek tudatlanságát, és ezzel is több pénz gombolnak re róluk.
Ja és mégvalami. Manapság 3 év alatt bőven elavul egy alaplap, tehát szerintem 3 év után indokolt a csere. Azok az idők mások voltak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest