Hirdetés
- iPhone topik
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Persze, tudna, de nem a mostani lapok döglenek, hanem a 100 éves Abitok meg Asusok és egyéb deszkák, de ezeken nem minőségi kondik voltak. Én a mostani lapokról beszéltem, ha ezeket megnézed (a márkásakat) szinte csak Rubycon meg Nichicon van. Persze hibás darabok mindig léteztek, és létezni is fognak.
Az Abitos dologról meg annyit, hogy ott nem tervezési hiba volt (mivel minden alaplapon van ott kondi), hanem gagyi kondikat tettek rá, ami hamar megdöglött. Ez a helyzet sok más mai tápegységgel is. Ahol gagyi van, ott a melegtől hamar megpúposodik és kiszárad.
Egyébként ne értsd félre, én is jó dolognak tartom az új kondikat, mert szerver lapokon már bizonyítottak, csak ezt a Giga most úgy állítja be, mint ők most találták volna ki. Kihasználják az emberek tudatlanságát, és ezzel is több pénz gombolnak re róluk.
Ja és mégvalami. Manapság 3 év alatt bőven elavul egy alaplap, tehát szerintem 3 év után indokolt a csere. Azok az idők mások voltak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest