- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
e-biza
őstag
mielött megvettem a geforce 4 ti 4200am a döntés meghozatala elött kiproábltam egy gf4 mx 440et és egy radeon 8500at. Utobbinak a driverével nem voltam megelégedve (tavaly nyáron), amúgy nem volt gondom vele, csak az egyik kedvenc stratégia játékom kifagyott vele, hiába patchelted a játékot és volt fenn a legujabb catalys, és az egyik lövöldözös játékban sajnos az árnéykok sem ott voltak ahova én szerettem volna .. mondjuk egy szobában nem a plafonon kéne az árnyéknak lenni ha nem alulrol jön a fény... nah szoval ennyit erröl. Azota lehet javultak a dolgok,erröl az gyöz meg talán,hogy az aki akkor szintén látta hogy mit produlkált a radeon 8500as az nem régen vett egy 9000es-t. Sajnos amikor én vásároltam az ati driverei nem álltak a helyzet magaslatán.. (utána az uninstallálásával is gondjaim támadtak).
Más:
Az nvidia a jövö kártyáit hozza eléd az új hütövel :)) egyszer minden kártya ilyen lesz,mert egyszer nem lehet tovább csökkenteni a csikszélességet szerintem... azt várom már nagyon mikor elérik a végét és nem lesz elég megduplázni dolgokat (shaderek) illetve amikor a szoftver fejlesztö cégek igen is megirják a programot.. szvsz sztem a kártyák lassuságaért a rosszul megirt programok a felelösek... -
-
Cane
őstag
''A lényeg hogy ATi rulez, és ennek ronda hűtőbordája van.''
Ez komoly és bölcs érvelés volt. Az okos vásárlók többsége azért inkább az ár/teljesítmény arányokat veszik figyelembe. Azért mert NV és ráadásul jónak is tűnik, / :t és emiatt neked nagyon nem tetszik :t / attól még nem biztos rossz.
Én pl. örülök annak ha az ATI és az NV versenyben vannak. Így legalább egy darabig még lesz minőségi választék. -
Elrood
őstag
Nem hinném, hogy előre hoznál az ATi a r400-s gpu-t ( vagy vpu-t). Szerintem fogják a R350-t és módosítják egy kicsit, magasabb órejelre tornázzák.
Lényegében a nv35 is nv30 módosított változata, sokban nem különbözik tőle. Optimizálták, raktak alá egy 256bites memória buszt és kész.
ATi azért se tudná a R400-t előrehozni, mert MESSZE nincs kész:)
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest