- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
e-biza
őstag
azért érdekes, hogy minden oldalon mást hoznak ki :) most veszem a bjornt
[L]http://www.bjorn3d.com/_preview.php?articleID=273[/L] nyer az nvidia
[L]http://www.hexus.net/review.php?review=554[/L] itt nem mondanám hogy nyer az nvidia
[L]http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforcefx-5900ultra.html[/L] ezt meg nem olvastam végig.. túl hosszú :) -
e-biza
őstag
lassan már ott tartunk hogy jöhetnének az AMD Opteron féle elnevezések mert leirni nem tudjuk majd 1 sorba hogy mennyi mhzen fut a dolog :)
-
e-biza
őstag
huha hirtelen nem értem amit leirtál :) tehát a folyadékhütéses rendszer az ehhez a megodláshoz képest 5-6e ft különbséget eredményezne.. okés.. de azért azt nem várhatják el, hogy mindenkinek legyen mellete egy lavor.. mert ugye volt az a mini vizpumpás procihütö, talán itt is volt rola szo, és nem lett valami nagy szám.. szvsz még ninsen megfelelö hatékonysága mert ugye hol hütöd le? vagy raksz rá egyben egy hütöt is? :)
-
e-biza
őstag
de hogy ne védjem annyira az nvidiát, tudtommal a gf 4 mx szériával a blood rayne minden fullon nem nagyon akar helyesen megjelenitödni.. mindenféle lila bizbaszok jönnek elö...
-
e-biza
őstag
mielött megvettem a geforce 4 ti 4200am a döntés meghozatala elött kiproábltam egy gf4 mx 440et és egy radeon 8500at. Utobbinak a driverével nem voltam megelégedve (tavaly nyáron), amúgy nem volt gondom vele, csak az egyik kedvenc stratégia játékom kifagyott vele, hiába patchelted a játékot és volt fenn a legujabb catalys, és az egyik lövöldözös játékban sajnos az árnéykok sem ott voltak ahova én szerettem volna .. mondjuk egy szobában nem a plafonon kéne az árnyéknak lenni ha nem alulrol jön a fény... nah szoval ennyit erröl. Azota lehet javultak a dolgok,erröl az gyöz meg talán,hogy az aki akkor szintén látta hogy mit produlkált a radeon 8500as az nem régen vett egy 9000es-t. Sajnos amikor én vásároltam az ati driverei nem álltak a helyzet magaslatán.. (utána az uninstallálásával is gondjaim támadtak).
Más:
Az nvidia a jövö kártyáit hozza eléd az új hütövel :)) egyszer minden kártya ilyen lesz,mert egyszer nem lehet tovább csökkenteni a csikszélességet szerintem... azt várom már nagyon mikor elérik a végét és nem lesz elég megduplázni dolgokat (shaderek) illetve amikor a szoftver fejlesztö cégek igen is megirják a programot.. szvsz sztem a kártyák lassuságaért a rosszul megirt programok a felelösek... -
-
e-biza
őstag
lehet hogy nem csöpp a leado felülete, de gondolj bele egy jobban kidolgozott, vékonyabb bordás -> sürübben elhelyzkedö bordázatra... annak nagyobb a felülete hiszen ha belegondolsz, hogy most mindegyik bordázatot megfelezed, akkor ugye a höleado felülete is megnö... nemde?:)
-
e-biza
őstag
az ati a 9800-ára lépett most az nvidia, majd elválik hogy teljesitményben is rálép vagy sem illetve kérdés még, hogy ez a venti mennyin fog pörögni,milyen lesz a hangja, s ha már 2slotosra csinálták, akkor miért nem egy ujabb flowfx lett csak gyengéb ventivel? végülis akinek zárt háza van az nem haragszik meg, ha a meleg kimegy a hideg meg kintröl jön be. amúógy eléggé elnagyolt a bordázata, nem hatékonyabb ha sokkal részletesebb lenne a bordázata?
Aktív témák
Hirdetés
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest