Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól, hogy beírtad ezt a választ újra, még nem adok neked igazat.
Te is és Senior tag is zavaros dolgokat írtok, és nem értitek meg miről beszélek. Mostmár nem is utazik metron, és vezetés közben nem lehet laptopot használni, de a metron lehet. Mind1, felesleges ''baromságozni''. Márcsak azért is, mert amíg Te egyetemre jársz, én autóval megyek laptoppal, PDA-val dolgozni. Eszembe nem jutna metrora ülni, mint ahogy a legtöbb üzletembernek sem. Majd ha ott tart egy a metro színvonala, mint Európában. A tanáraid nem hiszem, hogy százezres cuccokkal bicikliznek az utcákon. De legyen igazad, biztosan jobban tudod nálam.
[Szerkesztve] -
pgyuf
tag
Kedves Moma!
Én ezen kapom a munkáimat és vezetem a nyilvántartását stb. Tudod Szerver-GPRS-Kliens-szofver! Cégemnél 500 ember használja ezt az eszközt. Hoppá! Le vagy maradva!
Nincs szükség annyi diszpécserre, kezelőre, gyors, paktikus, sokoldalú. Nem függ attól, hogy a Marika éppen milyen kedvű, megérti-e amit akarok stb. Maszekban hozzá egy GPS vevő, szoftver és próbáljuk ki, ki jut el előbb a-ból b-be!
Nem említettem a world/exel/ szótár/számológép/ ébresztő/ határidőnapló/ sms küldés...
Sajnálatosan nincs több időm. -
Integra
titán
akinek egyszer már volt pda-ja, az utána már csak magában mosolyog az ilyen megjegyzéseken, no offense
a jövő egyértelműen a pda-ba integrált telefon.
annak mindenképpen aki dolgozik és nem lábat lógat.
és ez a hír csak jó lehet, mert egyre nagyobb fejlesztéseket fognak beleölni a pda gyártók a cuccaikba, egyre jobb akksikat, egyre jobb és több szolgáltatásokat, még miniatűrizálnak egy keveset etc...
nem mondom, hogy a pda-nak nincsen hibája, az enyémnek is van, le is kéne adnom megint szervízben, de jelenleg bele is döglenék ha most kéne leadnom, egyszerűen nem tudom nélkülözni. csak a garancia időből ne fussak ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest