- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senior tag
aktív tag
Ha neked a kulcszó a zseb, akkor használj zsebkendőt, írd rá a kontaktjaidat.
A 900 g-os notik tényleg naygon drágák, de lényegesen olcsóbban vannak már 1,2-1,5 kg-os subnotik. Az még mindig nem vészes, és ahogy már említettem, a kis bőrtáskám mindig velem van.
Én is vidékről járok kb. 2 hetente a fővárosra, de inkább megtanultam az útvonalakat, így eltérő forgalmi helyzetekben még válogatni is tudok. Sőt, már akkor se esek kétségbe, ha letérek a bevált útvonalakról. Mindezt (bármennyire hihetetlen) GPS nélkül nyomom. Mégse becézett eddig senki térképagyúnak, és magam se gondolom, hogy kivételes tehetség lennék. -
Senior tag
aktív tag
A 6233-at csak a 3G miatt írtam, egyébként a szervező-emlékeztető funkciói nekm akár meg is felelnének.
Van 900 g-os subnoti is, nem kell, hogy 2 kilóban gondolkodj. A jó átlagosak is 1,5 kg környékén vannak (nagy akksival, optikai meghajtó nélkül).
GPS-re az autóban van szükségem, igazán nagy pazarlásnak azt tartom, hogy emiatt elfelejtem a haza vezető utat, és gyalog eltévedek. -
Senior tag
aktív tag
Egy subnoti fényévekkel többet tud, gyorsabb, nem kell annyira meresztgetni a szemem, stb. A kis bőrtáskámban ugyanúgy elfér mint a PDA, és 4-5 óra folyamatos használatot bír a slim akksival, a naggyal meg 6-8-at. Talán egy sub tábla még jobb lenne, de az még drágább. Egy üzleti kategóriás telóval (pl. Nokia 6233) együtt nekem szükségtelen a PDA.
Autóban csak a nagy kijelzős, jellemzően fixre hegesztett GPS használható jól, egyébként meg kell állni a nézegetéséhez. Egy PDA-n bolhaszarnyi a kijelző. Persze metróra jó, de oda meg minek.
Nekem van PDA-m, szinte semmire nem használom. Ha edzed az agyadat, akkor mindent fejben tudsz tartani, egyébként csak eltunyulsz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest