- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senior tag
aktív tag
Ha neked a kulcszó a zseb, akkor használj zsebkendőt, írd rá a kontaktjaidat.

A 900 g-os notik tényleg naygon drágák, de lényegesen olcsóbban vannak már 1,2-1,5 kg-os subnotik. Az még mindig nem vészes, és ahogy már említettem, a kis bőrtáskám mindig velem van.
Én is vidékről járok kb. 2 hetente a fővárosra, de inkább megtanultam az útvonalakat, így eltérő forgalmi helyzetekben még válogatni is tudok. Sőt, már akkor se esek kétségbe, ha letérek a bevált útvonalakról. Mindezt (bármennyire hihetetlen) GPS nélkül nyomom. Mégse becézett eddig senki térképagyúnak, és magam se gondolom, hogy kivételes tehetség lennék.
-
Senior tag
aktív tag
A 6233-at csak a 3G miatt írtam, egyébként a szervező-emlékeztető funkciói nekm akár meg is felelnének.
Van 900 g-os subnoti is, nem kell, hogy 2 kilóban gondolkodj. A jó átlagosak is 1,5 kg környékén vannak (nagy akksival, optikai meghajtó nélkül).
GPS-re az autóban van szükségem, igazán nagy pazarlásnak azt tartom, hogy emiatt elfelejtem a haza vezető utat, és gyalog eltévedek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Senior tag
aktív tag
Egy subnoti fényévekkel többet tud, gyorsabb, nem kell annyira meresztgetni a szemem, stb. A kis bőrtáskámban ugyanúgy elfér mint a PDA, és 4-5 óra folyamatos használatot bír a slim akksival, a naggyal meg 6-8-at. Talán egy sub tábla még jobb lenne, de az még drágább. Egy üzleti kategóriás telóval (pl. Nokia 6233) együtt nekem szükségtelen a PDA.
Autóban csak a nagy kijelzős, jellemzően fixre hegesztett GPS használható jól, egyébként meg kell állni a nézegetéséhez. Egy PDA-n bolhaszarnyi a kijelző. Persze metróra jó, de oda meg minek.
Nekem van PDA-m, szinte semmire nem használom. Ha edzed az agyadat, akkor mindent fejben tudsz tartani, egyébként csak eltunyulsz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)