- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Jim Tonic #28 üzenetére
Nem csupán komolyság és felnőttség kérdése, hogy tömegközlekedést vagy autót használ az ember; napjainkban egyre többen váltanak biciklire vagy tömegközlekedésre pusztán környezetvédelmi okokból is, és nagyon helyesen teszik. Én is efféle szellemben élek, igaz, a tömegközlekedés helyett inkább felmondtam, és vállalkozóként kezdtem dolgozni otthonról. (Nem táplálok ellenséges érzelmeket azzal kapcsolatban, amit írtál; csak nem szeretem, ha belenevelik a mostani egyetemistákba, hogy a komoly ember autóval jár, a proli meg metróval - még ha gyakorlatban többnyire így is van az emberek esendősége miatt.
)
-
Senior tag
aktív tag
válasz
Jim Tonic #18 üzenetére
Hol írtam én, hogy metrón utazok??? Valaki nem tud olvasni...
Standby-ból kb. annyi idő alatt indul el a laptopom is, mint a PDA-m. Akkus üzemidőt odaírtam, 6-7 órával szinte egész nap elvagyok, de ha beteszem a pótakksit (300 g?), akkor 10 óra fölött vagyok, és még mindig egy kis táskával (2 akksival 2 kg a noti).
Az ára nem ugyanaz, hanem kb. a 3-szorosa, de komolyabb üzleti felhasználásnál (márpedig itt arról papolnak a PDA-sok is), ~2-3 évre elosztva nem lényeges. Akinek fontos a tenyérnyi méret, annak persze PDA, de mivel nálam szinte mindig ott fityeg a sovány fekete bőrtáskám, ezért sokkal inkább subnoti. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, a cégnél is a kissé PC-idegenek nagy kedvence a PDA meg az okostelefon... -
moma
őstag
válasz
Jim Tonic #18 üzenetére
lol nem csak az jár tömegközlekedéssel akinek nem telik autóra... Belvárosba nem való az autó, ezt sokan képesek megérteni. Az egyetemen a tanáraim jelentős része is bkv-zik vagy bicajozik
Egyébként a fentiekben semmi olyat nem találtam ami miatt számomra(!) értelme lenne egy pda-nak. Azt el tudom képzelni, hogy aki állandó mozgásban van a munkája miatt és valami olyan spec munkát végez, annak kellhet. Én szinte mindig rendes gép közelben vagyok, szóval inkább használom azt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AI tervezheti az Apple chipeket
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged