- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Én valahogy köztesen látom. Szerintem egyenlőre nincsen gond a google-lel, szerintem egyenlőre korrektek a szándékai, visszont önmagában az a lehetőség, hogy ekkora mennyiségű adat fog a rendelkezésére állni kicsit félelmetes. Simán beállhat késöbb valami változás, és akkor ott az embernek a full élete kiterítve. Pláne, ha az USA ebbe az irányba halad, akkor előbb utóbb ezekbe könnyne lehet, hogy az ottani állami szervek is szépen belefognak látni.
Ahhoz meg amit bizi990 írt, hogy nem az én adataimmal lesz boldog: ez részben igaz, de az összes ilyen adat birtoklása azért már más. Plusz ha az egyéni szintet nézzük, nekem minden ilyennél az jut eszembe amikor a feldmárt kitiltották az usa-ból egy a határon elvégzet google keresés alapján. Ki garantálja, hogy tíz év múlva nem fogja arra kényszeríteni az ottani(vagy itteni) kormány a googlet, hogy átkereshesse a winyáin tárolt szeméyes cuccokat is, persze szigorúan az ország békéjét garantálandó...
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Philips LCD és LED TV-k
- Próba
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest