- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
Lehet, hogy ideje felmelegíteni a témát - szép csendben fizetőssé vált a Díjcsökkentő? Az új díjcsomagokkal karöltve hirtelen ismét előkerült a havidíj
[link]
''A szolgáltatás havi díja: bruttó 590 Ft''
Hmm... így már nem annyira érdekes a dolog, sőt kimondottan értelmét veszti a Díjcsökkentő.
Vagy megint csak elírtak valamit, mit pár hónappal ezelőtt?
Mondjuk megértem, hogy eddig túl előnyös volt... valaki nem számolt jól, amikor kitalálták az eredeti csomagokat. Túl közel estek egymáshoz, a Díjcsökkentővel pedig ingyér lehetett liftezni 2 csomag között, ami a 150-250 között tényleg kényelmes volt.
Na jó, azért az elismerésre méltó, hogy végre megtalálták a módját, hogy pénzt kérhessenek érte, ill. átszabták a kicsit ad-hoc díjtáblázatot is. -
karib
addikt
Azt nem értem, hogy egy ilyen evidensen hibás változtatási ötlet hogy juthat odáig, hogy közleményben kihirdetik. Nem egy partizán ember találja ezt ki, erre sokan rábólintottak, hogy bizony, ez jó lesz... Vagy mégsem
Örülök, hogy marad minden a régiben, nem kell szerződésbontáson gondolkodnom. -
karib
addikt
Régóta pannonos vagyok, tavaly óta előfizető is (Díjcsökkentővel), többnyire megelégedésemre. Ez azonban egy elég értelmetlen húzás... olyan ''vodafonos'' (no flame). Nem értem, hogy egy ilyen hülye ötlet hogy nem akad fenn valahol a cégen belül...? Hát, meglátjuk, mi lesz ebből. Mindenesetre amikor én 2 évet aláírtam, akkor kőkeményen azt sulykolták, hogy egyszeri díj fejében korlátlan ideig havidíjmentesen használható a szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest