- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Ja, azok a linkek, hát, azóta sem tanultam meg angolul, sorry. Az én hibám, tudom, meg az is hogy megszülettem, és talán az is, hogy más a véleményem (ergo, addig nem is tudom meg a linkjeid tartalmát, amíg nem értem, amit írnak, sorry). Az számomra TÖKÉLETES megtévesztés, hogy ha valamire rá van írva, hogy dolby digital, meg Dolby surround, és mégis CSAK sztereo. Ha az lenne rajta, hogy Dolby stereo, az ugye más (főleg, hogy az másról szólt anno, ha jól emléxem). [link]
Ezzel az erővel az a Pio füles is elég, ha csak sztereo!
A próbát meg az userek 99%-a nem tudja végre hajtani, mert ugye ahoz kellene egy X-FI + minőségi sztereo füles, meg egy minőségi 5.1-s füles.Ergo, nekem sincsen rá lehetősségem. Azt tudom, hogy volt egy sztereo Philips fülesem, majd megvettem az Ozaki-t, és bizony, ég-, és föld volt a külömbség (a térhangzást előtérbe helyezve)! Te kipróbáltad már esettleg, hogy igaz-e amit mondasz?
Ja, külömben a nem átverésről ugye annyi, hogy elvileg magyarnyelvü tájékoztató is kellene a termékekhez. Ahoz is volt, csak éppen a csomagoláson belül, ahoz fel kellett bontani. Utánna én is okosabb lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest