Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
EZ normális esettben úgy kellene működnie, hogy a hardver készitőinek elmondja, Ő, mint főgammer, mit is akar, mit vár el ettől az eszköztől, a szakember gárda pedig megcsinálja! Egy VGA-nál nehezebb a dolga, mert ott ugye max az FPS-re lehet hajtani, meg a külsőre (éppen ezért, egy csúcstuning kártya mindenképp viselhettné a nevét, de ugye eddig ezek a DELL gépeiben voltak, pl. quad SLI), de egy egérpad, füles, és egér (stb...) bizony keményen befolyásoló lehet(ne)!
Csak ugye, akkor eleve az egérhez kellene egy win hacker progi is! Azt pedig a MS már nem bizti, hogy jó szemmel nézné! -
Allien
veterán
Tudom, nevetségessen hangzik, de szvsz, a gammereknél a proci+VGA a hardverek csak egy része. Sokat kell költeni egérre, és billentyűzetre is, de még az egérpad sem mindegy, milyen. Sokan ezeknek nem sok jelentősséget tulajdonítanak.
Tehát, ha micimackó plüssfigura helyett Fatal1ty plüsst veszel gyorsabban tudsz majd lőni!
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Számít az a 3 centi!
Persze, stratégiai gammában nem annyira, de egy multis FPS-ben minden aprósság számíthat. Én Battlefield 2-t kergetem. Ott van, amikor nem látom az ellenfelet, csak hallom, hogy honnan lövöldöz, és NEM mindegy, melyik bokorra lövöldözök, mert ha mégsem az, amire kellene, akkor már nem lesz még egy lehetősségem.
-
Allien
veterán
Ja, azok a linkek, hát, azóta sem tanultam meg angolul, sorry. Az én hibám, tudom, meg az is hogy megszülettem, és talán az is, hogy más a véleményem (ergo, addig nem is tudom meg a linkjeid tartalmát, amíg nem értem, amit írnak, sorry). Az számomra TÖKÉLETES megtévesztés, hogy ha valamire rá van írva, hogy dolby digital, meg Dolby surround, és mégis CSAK sztereo. Ha az lenne rajta, hogy Dolby stereo, az ugye más (főleg, hogy az másról szólt anno, ha jól emléxem). [link]
Ezzel az erővel az a Pio füles is elég, ha csak sztereo!
A próbát meg az userek 99%-a nem tudja végre hajtani, mert ugye ahoz kellene egy X-FI + minőségi sztereo füles, meg egy minőségi 5.1-s füles.Ergo, nekem sincsen rá lehetősségem. Azt tudom, hogy volt egy sztereo Philips fülesem, majd megvettem az Ozaki-t, és bizony, ég-, és föld volt a külömbség (a térhangzást előtérbe helyezve)! Te kipróbáltad már esettleg, hogy igaz-e amit mondasz?
Ja, külömben a nem átverésről ugye annyi, hogy elvileg magyarnyelvü tájékoztató is kellene a termékekhez. Ahoz is volt, csak éppen a csomagoláson belül, ahoz fel kellett bontani. Utánna én is okosabb lettem. -
Allien
veterán
Az a baj, hogy itt TI is bele dőltök a megtévesztésbe! Hát emberek! Egy STEREO füles NEM gammer füles!!! Én voltam olyan lüke, hogy megvettem egy Creative fülest, kb. 3 hónapja 22E volt. Dolby Digital, meg hasonló feliratok voltak rajta, meg hogy 5.1, ez is szerepelt a dobozán. CSAK a lényeg NEM! Ez pedig az, hogy ez KAMU! Ugyanis, egy ''mezei'' sztereo füles mellé raktak egy dobozkát, ami virtuálissá tette a hangzást, ami NEM térhangzás, bárhogyan is csűrjük-, csavarjuk! Az más kérdés, hogy tényleg kényelmes volt, nem szólt rosszul, még virtualizálva sem, sőt! DE, én 5.1-s fülest akartam venni, mint ami elötte is volt (Ozaki PH007), mert AZ 5.1-s! Ez abból adódik, hogy oldalanként minimum 3 hangkeltő eszköz van benne. Ilyen van pl. a Zalman-nak is, de a jobbak 2x4 membránt alkalmaznak! Jelenleg a ''Meduza'' az, amit ajánlanak játékhoz. Elég sok helyen lehetett kapni nálunk is, pl. MM-ben 18 körüli árral, de a magyarországi nagyker beszüntette a kereskedést ezzel.
Azért, sikerült nekem is beszereznem kerülő úton egyet, de már 24E-be került, és ez most még drágább lett, mert most már nem csak jack dugós, vagy USB-s közül lehet választani, hanem egybe rakták a két lehetősséget.
A lényeg, hogy egy Audigy kártyával, meg egy 5.1-s fülessel teljessen más a játék élmény! Többször mentette meg az ''életemet'', multis gammákban, amikor a mögöttem settenkedő ellenfelet meghalottam! EZT egy sztereó füles a büdös életbe nem lesz képes vissza adni (SORRY)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Hieronymus: Három júniusi képem
- iPad topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest