- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Azt nem tudod megérteni századszorra sem, hogy csak két füled van, vazze.
Leírom százegyedszerre is: Ha megfelelő hangkezelő elektronika küldi a bazi gyors reakcióidejű, megfelelő minőségű, az időben nagyon kis eltéréseket a legkülönfélébb hallható frekvenciatartományokban külön kiadni képes hangszóróknak a jelet, akkor két hangszóróval tökéletes térhatást lehet prezentálni. Mivel két füled van.
Más kérdés, hogy a gyakorlatban egyszerűbb és olcsóbb a térhangzás megvalósítása több, térben elrendezett ''mezei'' hangszóróval. -
parandroid
félisten
''Blizzard's Starcraft has an immensely huge cult following in Korea, to a point where there are TV stations that air games during leagues and tournaments that are held on a regular basis.''
Hát, lehet, hogy izgalmasabb, mint egy magyar professzionális labdarugó mérkőzés...
Fix.tv rácsaphatna a témára.
p -
ponti_ak
addikt
Hmm, érdekes, a súr gyárt direkt gamer bogyókat is? Nem is tudtam..
e5c:ehh, ...500 dodó egy füldugaszért... azért ettől még kicsit mesze vagyunk sajnos..
Persze attól is függ, mivel hajtod meg ''The E5C are the superb way to compensate for the weak-kneed bass response of many Mp3 devices and other portable audio players.'', de biztos rossz annyira. Bár a mellette lévő freq response gráftól nem ájultam el annyira. Vagy ez már jónak számít ilyen típusoknál? -
keopsz
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #64 üzenetére
hát, figyu..
ha vki még nem jáccott neten, akkor még érhetik sztem komoly csalódások.
a fatal1tyben az a kemény, h eddig bármilyen játékkal kezdett, ott király volt, ami elég szélsőségesnek tűnik. másrészt, hidd el, ha vkinek, akkor neki akármennyi ideje van gyakorolni, ált. ezzel nem lehet mit kezdeni egy biz. szint alatt..
''Gamers who compete in these events play their games at a level above the contemporary gamer. They devote their time into practicing daily to improving their skills. Fatal1ty himself claims to have practiced 8-10 hours a day, a feat which has earned him many top places in gaming tournaments for the past few years.''
még egy vicces momentum:
''So far, Korea is the only nation where the concept of E-Sports is fully realized, with China coming in a distant second. Blizzard's Starcraft has an immensely huge cult following in Korea, to a point where there are TV stations that air games during leagues and tournaments that are held on a regular basis. Being one a professional gamer in Starcraft earns you thousands a month, even if you are not the top of the crop, a reason professional Starcraft players from all over the world migrate to Korea and live there permanently.'' -
X@b3e
addikt
Figyu, nézd meg ezt légyszi
[link]
Sztereo, jééé, hogy mégis az egyik legismertebb gamer-klán nevével fémjelzett, és a teszteken ezt választják győztesnek.
Sőt, gamer berkekben igen jól csengő márka a Razer is, most adnak ki egy fülest:
[link]
Na ez sem 5.1
Az 5.1-es fülest elárulom, filmnézésre találták ki elsősorban. Játékra meg ezeket.
Ennek ellenére én egy Ozaki Ph007-est használok, mert elég sokat filmezek is. -
Agostino
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #62 üzenetére
Üdv.
Azért botok alapján megítélni ki, milyen jó nem feltétlenül szerencsés. Nekem is volt barátom aki C.S.-ben akármelyik botot szétgyalázta, aztán amikor netre került csak lesett hogy most mi van. A gép egy idő után kiszámítható, míg az ember tud meglepetést okozni.
Mellesleg Chuck Norris. -
Franklyn
csendes tag
Hát ha már így úgy gémer füles megcsinálhatták volna hogy csak 1 kábel jöjjön le belőle és vastagabb . Másik meg hogy szerintem leginkább Fatal1ty fület is adhatnának a dobozba mellé mert aki béna az ezen sem fogja meghallani .
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #64 üzenetére
Lehet hogy addig-addig adnak ki ilyen cuccokat amíg egyszer ki nem jön egy olyan dolog amit másnap megveszünk
(ha jó lenne és tényleg egyedi)
-
TESCO-Zsömle
titán
Most kapcsolok! Fatal1ty így, Fatal1ty úgy, mennyit csámcsogunk mi ezen!
Jó, hogy erőltetett, meg minden, meg mi vagyunk azok, akik biztos, hogy nem veszünk fatal1ty-s cumókat, de azért gondoljatok bele, hogy mekkora szellemi forgalmat bonyolítunk le Fatal1ty nevével... -
TESCO-Zsömle
titán
Egyszer majd intézek 1 olyat, hogy itt neten UT-zzon! Akkor minden kiderül!
Nem értem miért majmolják Fatal1ty-t! Minden kategóriában ő volna a nyerő-gamer??
Láttam videót egy 4éves japán porontyról, aki megnyerte a bajnokságot mittudoménmármilyen autószim-en! 4évesen! Ugy rángatta a kormányt jobbra balra, mint állat! Te meg csak annyit láttál, hogy a képernyőn az autó tökéletesen íven kanyarodik/halad... -
TESCO-Zsömle
titán
Nekem van egy osztálytársam, aki UT2004-ben lever bárkit! Legyen az Fatal1ty, vagy akártki más! Rohadtul unja már a gyerek, mégis napi 2-3 órát UT-zik, mert szereti a játékot! Szereti, de unja a gyenge GODLIKE botokat! Pedig már szereztem neki GODLIKE-Extreme botokat, amik ott kezdődnek, hogy azt állítod hányszor annyi élettel rendelkezzenek, mint te, meg minden (én nem annyira értek a dolgokhoz, én csak beszerző volta, mert nála nincs net), szal keményen tolja a srác! Szerintem még akkor is ő nyerne, ha a botok örök életet kapnak!
Ő az UT Chuch Norris-a! Vagy legalábbis közel jár ahhoz, hogy ő legyen!
Aztán nem tudom, mivel még nem nagyon láttam ember ellen játszani, de gép ellen egy MÉSZÁROS! -
keopsz
HÁZIGAZDA
http://www.shurestore.com/earphones/index.html#gaming
igen, nem véletlen kerül annyiba ez a zen füles, mint.. ..mint a legolcsóbb gamer shure.
más kérdés, h zenehallgatásra akár egy ec5 mennyire jó.. én pont most évődök, h 30 rugóért szabad-e ilyet venni a kínai ebayen..
(ahol a többség azért többnyire 3x ennyibe fáj, ez meg azért súúúúlyos.
)
jah, zen-ére nem a súrt javallják itt sem: http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/shure/shure-e5c.php -
keopsz
HÁZIGAZDA
abban az értelemben mindenképp -kell fizetni-, h ritkán jáccik itt a westendben, ahol bárki láthatná.. a 2004es computexen a néhai
abit partyján viszont ott volt a srác (ugye abban az évben debütált ez az ötlet..), és bárki leülhetett vele ut-zni..
mi nem ültünk, mer' nem akartunk égni - noha mindenki más is csak égni volt képes..
(vmi pénzdíjas contest volt, asszem, h ha lősz rajta egy fraget, kapsz x száz dollárt..) és ott volt az őt -a gyártók felé- kitaláló dave erickson is, aki nem mellesleg a magyar bikemag újságot alapította és tulajdonolta úgy 2000ig, amikor is eladta a lapot a szerkesztőinek. előtte kb. 10 évet élt itthon, (a hortobágyi húsospaller a kedvence azóta is..
), szervezte a montis szcénát 1000L, rábeszélte a velotrade-et a manitou-ra, odaadta a treket a nellának
, mellesleg kaliforniában együtt szokott bicajozni a crank brotherökkel, márha ez itt bárkinek mond bármit is..
(http://www.bringabanda.hu/Olimpia/BB_olimpia_tortenelem.html) vicces mellesleg, h a két hónapja tőle kapott névjegykarin már erickson míg egy korábbin (és a ph-s cikkben is anno..) még k nélkül szerepel, és maga is elírja néha: http://www.bringabanda.hu/Tech_talk/BB_techtalk_Eggbeatteszt.html
szal, mókás volt. 2004, abit party, ivás evés, és akkor éjfél körül a parci odaszalad hozzám, h te, itt egy csávó, aki magyarországon cangás lapot vitt évekig.. megdöbbentő volt.viszont nem szereti tajvant, idén nem lesz ott, magyarországgal viszont még komoly tervei vannak, hehehe..
jah, és a fat. srác a saját cuccait használja, ez biztos. -
Agostino
addikt
-
Allien
veterán
EZ normális esettben úgy kellene működnie, hogy a hardver készitőinek elmondja, Ő, mint főgammer, mit is akar, mit vár el ettől az eszköztől, a szakember gárda pedig megcsinálja! Egy VGA-nál nehezebb a dolga, mert ott ugye max az FPS-re lehet hajtani, meg a külsőre (éppen ezért, egy csúcstuning kártya mindenképp viselhettné a nevét, de ugye eddig ezek a DELL gépeiben voltak, pl. quad SLI), de egy egérpad, füles, és egér (stb...) bizony keményen befolyásoló lehet(ne)!
Csak ugye, akkor eleve az egérhez kellene egy win hacker progi is! Azt pedig a MS már nem bizti, hogy jó szemmel nézné! -
gorlin
őstag
Amúgy magát az ember én nagyon bírom.Normális kockafejű
srácnak tűnik hülye lett volna nem kihasználni a lehetőséget.Inkább a gyártók minőségét jellemzi hogy inkább a nevet veszik meg és nem a minőséget javítják
-
gorlin
őstag
Előbb utóbb csúnyán bele fognak ebbe bukni.
Modnjuk ha kijönne egy Fatal1ty egér,esetleg billenytű vagy csuklótámasz azt érteném sőt ha keményen játszanék lehet hogy meg is venném.
Mivel ezekbe tényleg beleszólhat,milyen legyen az egér hogy 5 óra után is kényelmes legyen stb de egy vga kártyaCPU hűtő
és most ez a füles?(meg majd a zalman ház)
MOD:TévedtemMár van egér is[link] és milyen jól néz ki
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #50 üzenetére
Üdv.
Fatal1tynak fingja nincsen ehhez ő csak a nevét adja. -
Kriza
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #50 üzenetére
Ja-ja kíváncsi vagyok, mi a srác végzettsége.
-
TESCO-Zsömle
titán
Mert a Fatal1ty-s cumók, mind erőltetett dolgok! Ki hiszi el, hogy az a termék, amelyen egy 30-40 szakemberből álló gárda dolgozik, jobb lessz, mert egy beképzelt pro-Gamer odatolja a pofáját és beleugat a dolgukba, hogy ez nem így jó, hanem úgy?? Kérdés: mekkora szakértelemmel rendelkezik a muki, hogy mindenhez hozzá tud tenni valami építő jellegűt??
Ez csak egy kibaszott reklámfogás!! -
Kriza
őstag
Pedig tud ez a Vendel gyerek, hiszen nem sokan lettek milliomosok attól, hogy csak játszanak. Megnézném, hogy ''edz''. Meg azt is megnézném, hogy mit nyújt mondjuk UT-ben - bár el tudom képzelni, hogy már azért is fizetni kell, hogy lásd.
Vajon játék közben ez a füles van rajta...?(csak hogy ne legyen nagyon offos)
-
Raymond
titán
-
bLL^
senior tag
Miért van az h a Fatality-s híreknek mindig szapulás lesz a vége?
-
Integra
titán
ezt az azarura vagy izarua hogyishívják mini fülest szívesen letesztelném, de ennyit nem adok ki érte vakon, az is biztos
-
Allien
veterán
Tudom, nevetségessen hangzik, de szvsz, a gammereknél a proci+VGA a hardverek csak egy része. Sokat kell költeni egérre, és billentyűzetre is, de még az egérpad sem mindegy, milyen. Sokan ezeknek nem sok jelentősséget tulajdonítanak.
Tehát, ha micimackó plüssfigura helyett Fatal1ty plüsst veszel gyorsabban tudsz majd lőni!
[Szerkesztve] -
Mrdav
tag
omg mit tudnak még le huzni a névröl?
-
_cirmos_
őstag
már várom, hogy fatality leszerződjön az ikeával, és megjelenjenek a gamer számítógép-asztalok, székek, szőnyegek stb. a lehetőségek tárháza végtelen. nem semmi a gyerek, lassan a reggeli székletéből is pénzt csinál, eladja azt is ''hardcore gamer shit'' felirattal. tisztára mint a norbi nálunk.
-
Allien
veterán
Számít az a 3 centi!
Persze, stratégiai gammában nem annyira, de egy multis FPS-ben minden aprósság számíthat. Én Battlefield 2-t kergetem. Ott van, amikor nem látom az ellenfelet, csak hallom, hogy honnan lövöldöz, és NEM mindegy, melyik bokorra lövöldözök, mert ha mégsem az, amire kellene, akkor már nem lesz még egy lehetősségem.
-
Allien
veterán
Ja, azok a linkek, hát, azóta sem tanultam meg angolul, sorry. Az én hibám, tudom, meg az is hogy megszülettem, és talán az is, hogy más a véleményem (ergo, addig nem is tudom meg a linkjeid tartalmát, amíg nem értem, amit írnak, sorry). Az számomra TÖKÉLETES megtévesztés, hogy ha valamire rá van írva, hogy dolby digital, meg Dolby surround, és mégis CSAK sztereo. Ha az lenne rajta, hogy Dolby stereo, az ugye más (főleg, hogy az másról szólt anno, ha jól emléxem). [link]
Ezzel az erővel az a Pio füles is elég, ha csak sztereo!
A próbát meg az userek 99%-a nem tudja végre hajtani, mert ugye ahoz kellene egy X-FI + minőségi sztereo füles, meg egy minőségi 5.1-s füles.Ergo, nekem sincsen rá lehetősségem. Azt tudom, hogy volt egy sztereo Philips fülesem, majd megvettem az Ozaki-t, és bizony, ég-, és föld volt a külömbség (a térhangzást előtérbe helyezve)! Te kipróbáltad már esettleg, hogy igaz-e amit mondasz?
Ja, külömben a nem átverésről ugye annyi, hogy elvileg magyarnyelvü tájékoztató is kellene a termékekhez. Ahoz is volt, csak éppen a csomagoláson belül, ahoz fel kellett bontani. Utánna én is okosabb lettem. -
chop
őstag
-
Raymond
titán
Ezt meg hanyszor fogod beirni ? Attol hogy 100x elmondod meg nem lesz igazad. Nem vert at senki. Az akkori topic-ban is el lett magyarazva hogy a sajat <hozzanemertesednek> koszonheted az egeszet. Linkek meg lettek adva hogy tanulj valamit de ugy latszik nem....
Egyebkent egy X-Fi + minosegi sztereo fules jobb terhatast/hangzast ad jatekokban mint barmelyik fogalmazott 5.1-es fules. Probald ki. -
bLL^
senior tag
Az 5.1-es fülesek télleg jók, de az h stereo-val nem hallod meg multiba a mögötted lévő ellent egyhén hülyeség. CoD2-ben, ahol köztudottan csontig van butítva a falak mögötti hangok áthallása CoD-hoz képest Sennheiser pc 160 sk-val (stereo gamer füles) úgy meghallom a körülöttem mozgókat helyre pontosan h felér egy 5.1es-sel...
-
chop
őstag
[link]
En erre eskuszom. Kicsi, szepen szol, csak szerintem lehetne hangosabb is. Ez az egyetlen szivfajdalmam. Ha nem integralt lenne a hangkartyam, akkor van esely arra, hogy tobb dBa masszon ki belole?.. -
Kriza
őstag
Mostani hírben:
''A siker persze csak akkor lehet teljes, ha a gamer a Creative valamelyik hangkártyáját használja...''
Egy régebbi hírben pedig:
''A Creative közleményében kitér rá, hogy a jelenség (recsegés) főképp high-end konfigurációknál jelentkezik, ezeknél – ahogy a beszámoló fogalmaz – korlátozott lehet a hangkártya hozzáférése a rendszermemóriához. Ilyenkor a jelfeldolgozó processzorhoz nem érkezik kellő időben adat, a hangpuffer kiürül, a folyamatos hang pedig a másodperc törtrészére megszakadhat.''
Tehát ha ilyen fülest veszel, és a gyártó ajánlását követed, akkor jó eséllyel fog recsegni a hang. Legalább is, ha nForce4-ed van... -
Allien
veterán
Az a baj, hogy itt TI is bele dőltök a megtévesztésbe! Hát emberek! Egy STEREO füles NEM gammer füles!!! Én voltam olyan lüke, hogy megvettem egy Creative fülest, kb. 3 hónapja 22E volt. Dolby Digital, meg hasonló feliratok voltak rajta, meg hogy 5.1, ez is szerepelt a dobozán. CSAK a lényeg NEM! Ez pedig az, hogy ez KAMU! Ugyanis, egy ''mezei'' sztereo füles mellé raktak egy dobozkát, ami virtuálissá tette a hangzást, ami NEM térhangzás, bárhogyan is csűrjük-, csavarjuk! Az más kérdés, hogy tényleg kényelmes volt, nem szólt rosszul, még virtualizálva sem, sőt! DE, én 5.1-s fülest akartam venni, mint ami elötte is volt (Ozaki PH007), mert AZ 5.1-s! Ez abból adódik, hogy oldalanként minimum 3 hangkeltő eszköz van benne. Ilyen van pl. a Zalman-nak is, de a jobbak 2x4 membránt alkalmaznak! Jelenleg a ''Meduza'' az, amit ajánlanak játékhoz. Elég sok helyen lehetett kapni nálunk is, pl. MM-ben 18 körüli árral, de a magyarországi nagyker beszüntette a kereskedést ezzel.
Azért, sikerült nekem is beszereznem kerülő úton egyet, de már 24E-be került, és ez most még drágább lett, mert most már nem csak jack dugós, vagy USB-s közül lehet választani, hanem egybe rakták a két lehetősséget.
A lényeg, hogy egy Audigy kártyával, meg egy 5.1-s fülessel teljessen más a játék élmény! Többször mentette meg az ''életemet'', multis gammákban, amikor a mögöttem settenkedő ellenfelet meghalottam! EZT egy sztereó füles a büdös életbe nem lesz képes vissza adni (SORRY)! -
KrAt
veterán
A legfelső tetszik, de több, mint 26k-t elkérni érte
-
gorlin
őstag
Nekem csak az fáj ebben az egészben hogy annyira gyorsan változik az informatika hogy tulajdonképpen kiforrott stabil dolgokról szinte nem is beszélhetünk (például passzív tápból sincs olyan amire azt mondanám hogy tényleg stabilnak mondható)
És erre rájön az hogy elekezdik építeni a ''Ferrari kultuszt'' csak ezzel az a baj hogy nincs mögötte semmi. -
TESCO-Zsömle
titán
Nálam a funkció elsőbbséget élvez a fozmával szemben...
-
cornfake
aktív tag
nekem a ZEN Aurvana a bejovos,de 20K penzbol 2 Sennheisert veszek,amirol el is hiszem h jol szol
de azert szep -
D.Orion
veterán
Nah már megint ez a jóember. Oké, hogy pro gamer, de ez túlzás. Inkább egy Sennheiser vagy egy AKG. Nem hinném, hogy ez olyan spéci lenne a többi fülestől. Ennyiért sztem jobbat is lehet kapni.
-
X@b3e
addikt
Üssük a vasat alapon a másik licensztulaj is a nyáron rukkol elő a minden játékos számára kötelezően plusz fps-t adó házikóval is
[link] -
@rglaaf
veterán
nekem ilyen van és tökéletes zene halgatásra és játékhoz is[link]
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem ilyenem van : Sony MDR-CD780 ([link])
Csak a spéci urethane-párnák miatt vettem meg anno 35k-ért, mert olyan puhák, hogy 3-4óra használat után sem zsibbad el a fülem! Ezen kívül nem is szól rosszul! Jópár Senheisert agyonütött a kirakottak között (MediaMarkt - PólusCenter)! Ha fölveszem, és úgy megyek az utcán, mindenki megbámulja (olyan mintha 2 hamburger-zsömlét kötöztek volna a fejemhez)... A MediaMarkt-ban -asszem- mot is fel/ki lehet próbálni! Ajánlom mindenkinek! (A próbát, nem a vételt!!) -
ponti_ak
addikt
Ezt nem tudtam..
Illetve nem is értem annyira.. van róla 1 linked esetleg?
A hozzászólásod második részével viszont továbbra sem értek egyet... ennyibe kerül és kész. Ha nem tetszik, nem kell megvenni.. Hm...
közvetlenül..
ftc: LoL, én meg egy sallerra asszociáltam először..
[Szerkesztve] -
rup1u5
nagyúr
-
ftc
nagyúr
Azt hittem már a Micimackóból a szamárt kapta meg...a hír neve alapján
-
ponti_ak
addikt
''már bizonyított, hogy a füldugaszok tönkrevágják az ember fülét.''
De nem ezek a fajták! Gondolom nem használtál még ilyet...Az Sennheiser mx kategóriás ''hagyományos'' fülhallgatókat tekintve részben igazad van...
Viszont:
Ilyen még pl a Sony MDR sorozat, a Sennheiser cx300 (ilyenem van), és a Shure., Etymotic típusok is. Pont azért jobbak, mint a hagyományos füldugaszok, mert velük ellentétben szinte teljesen kiszűrik a zajokat, így nem kell elnyomni a zajt, csak a zene van, tisztán, alacsony hangerőn.
Másrészt megsületülni fejhallgatóval is lehet, a helyes használatot pedig nem tudják a termék mellé csomagolni...
Ár: előbbiek (Sony, Sennh) 10k körül kaphatóak, utóbbi 2 szintén nagyon drága.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
gorlin
Hááát, egész jó kis sennheiser füles az, csak nekem nem tetszik?
Mindenesetre inkább választanék Sennheiser / AKG / BeyerDynamic fülesek közül, mint Creative-ot
dilipok
Jó mp3 játszóhoz jó füles kell. Ez mindig így volt, így is marad. Szóval ez egy másik kategória, aki olcsón akar zenét hallgatni nem ilyet vesz, aki jó hangzást akar az beveszi ezt is a lehetőségek közé. -
@rglaaf
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
azért van ott pár HighEnd füles ami a pio-t is ott hagyja de most itt nem ez a lényeg hanem 1 ujjab bőr fatal1ty nevével fémjelzett cuccok-ból ,ennyi és nem több
-
dilipok
veterán
mondjuk a legutsó se semmi annyiért. nemtom hogy az kinek éri meg, hogy 1 kisebb mp3 lejáccó áráért vegyen fülhallgatót
-
gorlin
őstag
26.000Forint...Ennyi pénzért inkább ezt:[link]
( a mikrofont meg külön hozzáveszem)
A második vezeték nélküli viszont tettszik csak arról meg a mikrofont hiányolom
Nem lenne rossz internetes telefonálásra,vagy bármi másra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest