- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Loha
veterán
válasz
Jim Tonic #39 üzenetére
Nem arra akartam kilyukadni, hogy az IDE jobb lenne, a SATA-é a jövő, de ha egyszer a gyártók nem akarnak SATA-s ODD-ket csinálni, akkor ne erőltessük már le a lapokról az IDE vezérlőket, nem hiszem, hogy sok vizet zavarnak, ráadásul sem az ODD-k terén, sem vinyók terén nem jelentenek szűk keresztmetszetet.
Sztem azért azon érdemes elgondolkodni, hogy új kártyák esetén még mindig PCI-set csinálnak. Egyáltalán nem biztos, hogy eljött a PCIe formájában az ISA és a PCI méltó utódja, de nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy egy új VESA Local Bus -hoz van csak szerencsénk
Amikor kijött PCI busz, vagy az AGP vagy AGP 8X, a gyártók sokszor csak fogtak egy meglévő terméket és átpakolták rá, mert újra el tudták adni az a cuccot, nagyobb sebességet igérve. PCIe 16X -ra is kapásból átpakoltak minden VGA-t az újak meg eleve úgy jöttek már ki. A 1x PCIe meg nem kell senkinek? Amikor már minden új alaplapon ott van, kihoznak új, sima PCI-s karikat? Pedig sztem lenne igény bőven a PCIe-s bővítőkártyákra. Szóval számomra ez nagyon furcsa és egyben érdekes is...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest