- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Hamarosan kapható a Samung Z400 talán a legokosabb samsung edig.
Vodánál live menüvel.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Ezek a 3g készülékek várhatoak a vodafone-nál
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Digital
addikt
Mintha azt hallottam volna ma a rádióban,hogy Szegeden is elindította/ja a Pannon a 3g-t
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
válasz Viktor0610 #39 üzenetére
Tudom és nem felejtetem ell.
Sajnos nem volt idöm elmeni és megkérdezni.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
Június második felében újabb öt készülékkel bővül a Vodafone magyarországi 3G
készülékkínálata. A kiváló kijelzővel rendelkező, szétcsúsztatható 3G Nokia 6280 mellett
újabb négy exkluzív Vodafone modell áll majd az ügyfelek rendelkezésére. A kizárólag a
Vodafone által forgalmazott modellek között megtalálható lesz a Samsung ZV30, a Sharp
770SH, a Nokia 6234 és a Samsung ZV40 is.
Ezt követően 2006. júliusában újabb 3 készülékkel jelentkezik majd a Vodafone
Magyarország. A Samsung Z400 és a Sony Ericsson K610i mellett kizárólag a Vodafonenál
lesz kapható a Sony Ericsson V630i 3G zenetelefon.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
süti5
őstag
Havi 50 MB adatforgalom felett minden megkezdett 10kB 0,48 Ft
Ez az internetre vonatkozik, adatforgalomra. Tudom, hogy sík hülye vagyok de 1 Mbyte az ugye 10kB*100? -
eddie17
addikt
válasz Viktor0610 #32 üzenetére
Még nincs egy éves a kártyám ugyhogy akkor jónak kell lennie! Köszi a választ!
-
MODERÁTOR
-
PEPE85
senior tag
eddie17: Én közel egy éve használom a videótelefonálást, a 3G internet-et és biztosíthatlak, hogy egyik szolgáltatónál sincs szükség új SIM kártyára.
Viktor0610: Mire elterjed a Vodafone 3G, addigra nekem meglesz a Qtek 9000-esem, lehet nem maradok le semmiről.
[Szerkesztve]Watch 4k movies with Netflix :)
-
MODERÁTOR
-
eddie17
addikt
Én is szívesen kiprobálnám a videótelefonálást! Vajon kell ehhez új sim-kártya vagy jó a régi csak meg kell rendelni azt a szolgáltatást?
-
MODERÁTOR
-
PEPE85
senior tag
Ezt is megértük, vannak még csodák csak az a legbosszantóbb benne, hogy most PDA-ra van szükségem és jelenleg nem vagyok hajlandó fizetni a +60k-t, hogy 3G-s legyen. Több mint egy évig volt Nokia 6680-am (igaz tavaly fél évig ingyen videótelefonáltam a Pannonnál ami nagyon tetszett), de a Vodafone meg most hozza be? Nah mindegy, ők mindíg is le voltak maradva. Remélem hamarosan lehet váltani a Vodafone Tripla Multimedia csomagra, mert havi 3.990F-ért jól hangzik annak ellenére, hogy a 10 perc hálózaton belüli videótelefonálást nem fogom tudni kihasználni.
Videótelefonálásra fel! 3G-zen mindenki, ha már én nem tudok.
Ha csökkentenék az internetes díjakat annak azért örülnék, mert havi 13k-nál adhatnák olcsóbban az 1GB-ot.
[Szerkesztve]Watch 4k movies with Netflix :)
-
Digital
addikt
válasz Viktor0610 #9 üzenetére
Inkább országos T-mobile hálózatot szeretnék,bár az ár sem utolsó
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
MODERÁTOR
-
eddie17
addikt
válasz Viktor0610 #15 üzenetére
''A GX25-ömben utálom ezt a korlátozást (tudom, h. csak 2 mega a memóriája, de okosan gazdálkodva elfér benne pár MP3-csengőhang).''
Már nem azért de a Gx25 sose tudott mp3 csengőhangot, abban a telefonban infra és bluetooth korlátozás volt! Nekem is volt de javíts ki ha tévednék!
De amugy szerintem már elfeledték vodáék ezeket a korlátozásokat!
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
Pl. felmérésekből, meg abból, h. az adott térségben menyire használják az adatalapú szolgáltatásokat -GPRS.
(Valóban a Pannonnál dolgozom, de a Vodánál v.ok előfizető több mint öt éve. Bár megtehetném, de nem hordoztam el a számom a Vodától, mert vártam, mit hoz náluk a 3G.
Úgy tűnik, maradok. )Xiaomi 13T
-
evR
aktív tag
válasz Viktor0610 #19 üzenetére
fizetőképes kereslete hogy mérik a szolgáltatók egy új szolgáltatás esetén (3G)? Vagy csak egyszerűen az egyéb forgalomra támaszkodva ''ítélnek helyeket 3G-re''?
Hé! Te Pannonnál dolgozol (ha jól tudom)...? Meglepő a Vodas GX25 meg az ahogy reagálsz a Vodafone 3G-re.... érdekes... Hogy van ez?''...trend a lelke mindennek...''
-
Shadows
senior tag
válasz Viktor0610 #19 üzenetére
nem akartam kiabálni csak a caps lock on jelzésen volt
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
MODERÁTOR
-
Shadows
senior tag
VAJON MIKOR LESZ ORSZÁGOS LEFEDETSÉG 10 ÉV??
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
válasz [Anduriel] #12 üzenetére
Nézd meg a topikját!
Megláto d belsöre egy motorola v3 szzerü valami jön ellö.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
eddie17
addikt
válasz Viktor0610 #13 üzenetére
Szerintem ezekbe a 3g-s voda telókba már nem korlátozzák mert nekem is vodás 3g-s cuccom van és berakhatok akármilyen mp3at csengőhangnak!
-
MODERÁTOR
válasz [Anduriel] #12 üzenetére
Nagyjából igen...
A 770 egy picit vékonyabb, viszont valamivel szélesebb is.
Csak nehogy ott ''rontsa el'' a Vodafone, h. nem lehet majd MP3-at beállítani csengőhangnak...Xiaomi 13T
-
[Anduriel]
aktív tag
Ez a telefon nem egy 3g-s gx29? Mert kívűlről mint 2 tojás
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
Igen 100% hogy jön, + Ez sharp tetszik edig legjobban a sharpok közül.
Még régeben nyitotam neki topikot.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
Digital
addikt
Jó reggelt kívánok Vodafone!!!
MOD: viszont a díjszabása elég jónak látszik
[Szerkesztve]"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
MODERÁTOR
JIPPI!!!!!!!
Éljen a Voda és a 3G!!!
Bocs...Xiaomi 13T
-
AS
félisten
Ez még csak a kezdet!!
Ezek készülék lesznek még!
Június második fele: Nokia 6280, Nokia 6234, Samsung ZV30, Samsung ZV40 és Sharp 770SH.
Július: Samsung Z400, SE K610, SE V360.
Mindegyik igen jó készülék!
[Szerkesztve]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
HERR Z
veterán
az a sharp egész szimpi, bár lenne még mit beletenni...egy myv85-nek kifejezetten örülnék az látva a shapr árát még 40 se kellene hogy legyen kártyásan
-
[Anduriel]
aktív tag
Végre. És a Sharp+Moto ára kifejezetten szimpatikus.
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
AS
félisten
Samsung Z540 ára az horor..
Sharp ára az eégsz jó.
Végre vannak 3g készülékek,
INubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Hyundai, Kia topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest