Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
shyning
csendes tag
P4 karácsonyra??? Nekem szept. végén volt már P4 2.53-as prockom, és szarrá ver mindenféle-t. És nem azért, mert a Hz nagyobb... ) Jó, kell megfelelő RAM (rd), meg alaplap, de a borsos árért tényleg van teljesítmény is. sokat digitalizálok, ég és föld... (nekem is előtte AMD-m volt egy évig... ) Ja, nehogy már újabb Intel-AMD vitát nyissunk, de hát minden számtek újság (+net) szépen hozza sorozatosan a mérési eredményeket, egyetlen egyszer nem láttam az AMD-t még elől... (ezt hittem anno az Nvidia-ról is, de ott el kell ismerni, most megverték) stb--- stb---
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest