- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
shyning
csendes tag
''A kulonbseg az Intel meg AMD kozott, hogy P4 tenyleg itt lesz karacsonyra.'' Lehet, hogy vak vagyok, de ebben a mondatban sehol sem látok HT kitételt... ha a hozzászóló arra értette, írja oda. Amúgy a 2.53-as is tudja, csak le van benne tiltva. Persze ha elolvastad a cikket, tudnád... :)
-
shyning
csendes tag
P4 karácsonyra??? Nekem szept. végén volt már P4 2.53-as prockom, és szarrá ver mindenféle-t. És nem azért, mert a Hz nagyobb... ) Jó, kell megfelelő RAM (rd), meg alaplap, de a borsos árért tényleg van teljesítmény is. sokat digitalizálok, ég és föld... (nekem is előtte AMD-m volt egy évig... ) Ja, nehogy már újabb Intel-AMD vitát nyissunk, de hát minden számtek újság (+net) szépen hozza sorozatosan a mérési eredményeket, egyetlen egyszer nem láttam az AMD-t még elől... (ezt hittem anno az Nvidia-ról is, de ott el kell ismerni, most megverték) stb--- stb---
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest