- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
borg315
aktív tag
teljesen jogos. elfelejtettem írni, 100/100, safe, 7/4 vagymi, sz'al mindenből a leginkább safe. a memória (gondolom) nem tud ilyet csinálni, hiszen egy bit eltérés peritáshibát okozna, ami kékképernyő.. hm.. jelenleg chipsetre gyanakszom, vszleg újraragasztom a bordáját és ha asse segít, flashelek egy új biost. meg lennék elégedve a lappal, ha nem lenne ez.. cdt se tudok írni grrrr :(((
-
borg315
aktív tag
hi, nagy parám van, kíváncsi vagyok, van-e vkinek tippje.. naccerű k7s5a lap, d700, 2x128 ddr, 40g maxtor, win98se, és bithibák keletkeznek másoláskor. :((((( másoláskor nem fagy a gép, de ha összehasonlítom az ugyanazon hdd-n de más partíción levő forrás- és célfile-t, egy bitnyi hibákat talál, 1-8 darabot. levettem pio0-ra, 16bitre, block transfer=no -ra, kikapcs l2 cache, kikapcs shadow, varialgattam master/slave-et, semmi siker. amúgy a gép néha csak úgy fagy. procihőmérséklet 50 fok körül (fop32, paszta). nincs valakinek tippje?? mekköszönném.. jah ofkoz friss friverek vannak fent. (ps. játszott olyat is, hogy videokártya-cserénél v550/16m -> v550/8m nem ismerte fel az újat, csak egy idő után. szép..)
Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest