- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Sajnos csak én tudok válaszolni, úgy látom, az okosok most nem érnek rá velünk foglalkozni... Nézted a korábbi oldalakat ezen a fórumon? Van az a memtest 98 nevű progi, ami bootlemezt csinál magának, és szépen elkezdi tesztelni a gépet (konkrétan: chipset-memória), és megmondja, jó-e minden. Ha nem, akkor ez volt a gondod. Amúgy akkor sincs gond, nekem például 100/133 ultra beállítás mellett van hiba (attól még nem volt vele semmi gond, egyébként, ezért gondolom, hogy neked is ez lehet a problémád), 100/133 fast (vagy mi is van alatta:) beállítás esetén nincs hiba. Szóval, lehet, hogy bevállal a memórád olyat, amit nem is bír. Amúgy, szerintem nem jártál rosszul az alaplappal, ha rendesen összehozod a dolgokat (elemcsere, rendes táp, semmi 1300-1400 T-bird...), akkor igen stabil, olcsó gyors cucc. Kár, hogy a rajongói ''support'' itt már eléggé haldoklik.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest