- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Sajnos csak én tudok válaszolni, úgy látom, az okosok most nem érnek rá velünk foglalkozni... Nézted a korábbi oldalakat ezen a fórumon? Van az a memtest 98 nevű progi, ami bootlemezt csinál magának, és szépen elkezdi tesztelni a gépet (konkrétan: chipset-memória), és megmondja, jó-e minden. Ha nem, akkor ez volt a gondod. Amúgy akkor sincs gond, nekem például 100/133 ultra beállítás mellett van hiba (attól még nem volt vele semmi gond, egyébként, ezért gondolom, hogy neked is ez lehet a problémád), 100/133 fast (vagy mi is van alatta:) beállítás esetén nincs hiba. Szóval, lehet, hogy bevállal a memórád olyat, amit nem is bír. Amúgy, szerintem nem jártál rosszul az alaplappal, ha rendesen összehozod a dolgokat (elemcsere, rendes táp, semmi 1300-1400 T-bird...), akkor igen stabil, olcsó gyors cucc. Kár, hogy a rajongói ''support'' itt már eléggé haldoklik.
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest