- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Den
veterán
A változtatható billentyűzet feliratnak az lenne pl az értelme, hogy én például képtelen vagyok megjegyezni a különböző programok egyes funkcióihoz tartozó un. ''hot key''-eket. Na ez pl aszerint kiíródhatna a billentyűn hogy melyik ablak aktív, tehát pl. mediaplayernél megjelenne a start stop, fullscreen... szimbóluma azon a billentyűn amelyik a funkciót megvalósítja, word-ben szintén az épp aktuálisan elérhető funkciók, stb...
A lézeres billentyűvel valóbban nem olyan kényelmes gépelni, mint egy valódi billentyűzettel, de még mindig nagyságrendekkel jobb mint 12 gyufafejnyi gombbal bepötyögni egy sms-t. -
guess.who
senior tag
Viszont ezzel a megoldással nem lenne szükség külön nyelvi billentyűket gyártani, hiszen elég lenne egy típust kihozni, aztán arra már olyan kiosztást teszel, amit csak akarsz...
Erről a ''kivetítős'' billentyűzetről én is olvastam, de valahogy nem tud vonzani az, hogy az asztalt ütögessem, vagy éppen a nadrágomat, esetleg a padlót... :D Meg kellene kérdezni egy reumatológust, hogy szerinte az a jobb, ha a leütött gomb visszarugózik az ujjaddal együtt, vagy az, ha egy kemény lapon pötyögsz -szerintem az előbbi, s ezért nem terjedtek el a fóliabillentyűk... (Pl. telefonon sokkal egyszerűbb lenne megoldani, szerintem olcsóbb is lenne, mégis gumisapkája van gyakorlatilag mindegyiknek -gondolom, nem ok nélkül.)
Aktív témák
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged