Aktív témák
-
-
Den
veterán
-
Den
veterán
válasz
guess.who #55 üzenetére
Pár év múlva fillérekért lehet ilyet gyártani. Polimer alapú félvezetőből, akár nyomdai teknikával lehet különböző félvezető alkatrészeket, pl ledeket gyártani.
A betűk helyett csak a pontmátrixot kell rányomtatni, hozzá egy vezérlő csip, ami szintén nem kihívás ma már és kész. -
napos2600
tag
válasz
guess.who #57 üzenetére
a vakon gepelessel semmi problema:)
ez a matrixos dolog meg lehet eccer majd megvalosul mert az otlet sztm nagyon jo (ha nem nezzuk a bevezetesnel varhato arat) !
talan itt lattam prohardveren ilyen cserelheto billentyuzetet marmint a felso resze volt cserelheto megfelelo jatekokhoz legyartva:) (hozzateszem assem occso mulaccsag:D) -
napos2600
tag
válasz
guess.who #55 üzenetére
taplalni a billentyut ugy lehetne hogy szepen a kabeleben menne egy tapkabel pluszba es len kulon vezetve molex csatlakozo es maris 5-12V... :)
modot lattam mar olyat hogy az egesz billentyuzeten kb 30-40 kek/piros led volt ahhoz is kellett kulon tap:)
de egy ilyen dj lampas megoldas sem lenne hulyeseg mint egyes laptop-ok kijelzo fole epitett lampaja!
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest