- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Meg ha pl. lenyomod a shift,alt,del billenytűk valamelyikét, akkor csak azok funkcióit írná ki. Szóval nem lenne egy rossz ötlet. Csak az a baj, hogy nagyon-nagyon sokára lesz csak ilyen( ha egyáltalán lesz). Mivel az nem elég, hogy olcsó legyen az előállítása(ugyebár még ez is idő), de még a programoknak is támogatni kéne( vagy legalább az oprendszernek).
Egyébként lehetne ''második képernyő''-ként is használni: pl. ha egy filmet nézel, akkor a billentyűn mennék az info-k róla. -
guess.who
senior tag
Ja, jó, akkor én értettem félre, bocsi.
Így viszont továbbra is kötött maradna a billentyűzet, csak nem kellene filctollal feliratozni. :))) Ez így önmagában egész jó lenne, és gyakorlatilag pillanatok alatt át lehetne állni rá, ha valóban nem drágítana az előállításon... De ezt én mondjuk kétlem, mert az eddigi fröccsöntött filléres gombok helyett precízebb megoldású, pontosan fóliázott izéket kellene gyártani, amiknek ugye (áram)vezető kapcsolatban kellene állniuk az alattuk levő alkatrészekkel, hogy feszültséget kapjanak... Mozgó alkatrészeknél ez meg hosszú távon kissé zűrös -főleg egy ennyire igénybevett perifériánál... Aztán ugye így már nem lehetne egy-egy lekopott feliratot fekete alkohol filccel javítani sem... :DD -
guess.who
senior tag
Itt görbüljek meg, de reggel óta nekem is az járt a fejemben, hogy egyfajta TFT-s érintőképernyőként, vagy valamilyen fóliamegoldással ezt meg lehetne csinálni. :) Ha pedig így lenne, akkor nem kellene pontmátrix (legalábbis nem behatárolt), hiszen azon bármilyen kiosztást, méretet, egyebet meg lehet jeleníteni, s nem csak a betűk helyén.
Egyébként az addig oké, hogy ''fillérekért lehet gyártani'' -de ez csak nagy tételre, valóban gyárban való előállításra igaz, otthoni barkácsra semmiképpen...
Ja! Viszont felmerül a kérdés, hogy mennyire lenne kényelmes? Emlékszem, a szépemlékű Primo is ilyen fóliamegoldású volt (sőt a ZX81, és valamelyik Spectrum is), de azzal nem volt túl nagy élvezet gépelni, mert vagy nem érzékelt semmit, vagy ha ránéztem, már pötyögött, mint az őrült... :) Meg nekem pl. hiányozna az, hogy a billentyű valóban lenyomódjon, majd visszaugorjon... (Ez szerintem ergonómiai szempontból is fontos, ha jól rémlik.)
De hát ki tudja, mit hoz a jövő. :)
Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Linux Mint
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged