- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
venember83 #96 üzenetére
Valami Creative soun kb 7 éves
És teljesen jól műxik -
Hammon Serra
senior tag
válasz
venember83 #94 üzenetére
Akkor megérett a piacra az alaplap
Amúgy roppant egyszerűen megoldottam a helyzetet.Letiltottam az integrált hangot és beletettem egy másik hangkártyát.Így tökéletesen működik. -
válasz
venember83 #87 üzenetére
Nos, benned ugyanannyira nincs nyitottság arra, hogy a Nforce jó.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
venember83 #88 üzenetére
''szoftveresen nem olyan nagy kunszt bizonyos hangszabvanyokat tamogatni''
De a User kenheti a hajára a ''szabványokat'', ha nem Creative kártyája van, mert a többi megoldás általában a 96-os ''friss'' EAX1-et, meg A3D1-et támogatja csak. Persze tudom van ''sima'' DS3D is, de az eléggé összevissza van támogatva.
Amúgy nem akartam én nagyon védeni a Creative-ot, aki figyeli a ténykedésüket, az tudja, hogy nem tudnak normálisan drivereket írni, ha valamit elszabnak 3-6 hónap mire javítják:
- Mikor kijöttek a Coppermine procik, hónapokig nem lehetett több kártyájukat feltelepíteni rá. (Megjegyzés, a kínai és japán nyelvű Creative oldalon 2 hónappal elöbb kirakták a javított drivert, többi helyre ''elfelejtették'' ...)
- Mikor ''inkompatibilitás'' volt a VIA chipsetekkel ... ott se a chipsetdriverben kellett javítani, ki érti ezt ...
- Mikor kijött az XP az első driverekkel az összes SB kártya (Sb16-tól Audigy1-ig) sercegett vagy pattogott.
- A magyar nyelvű (meg sok más lokalizált) XP és Win2000 alatt nem lehetett telepíteni sokáig a drivereket Live és Audigy kártyákhoz. A Creative hónapokig szarakodott normális driver kiadásával, orosz arcok megoldották házibarkácsban pár INF fájl átírásával röpke 3 hónappal elöttük. -
válasz
venember83 #74 üzenetére
Én elhiszem, hogy a Creative tartja a szabványt, de ha csinál valamit, illik úgy megoldani, hogy teszteli, és próbálja tűrőképessé tenni.
Kinek könnyebb hajolnia, a Creative-nak vagy inkább az Intelnek és az Nvidianak? Egyáltalán melyik valószínűbb?
A lényeg az, hogy ahogy az operációs rendszereknek is vannak hibáik, az arra író programozók általában figyelembe veszik ezt, ha mégsem, később ők nyújtanak be patchet. Ez mindig így működött.
Másrészt az Nvidia PCI kezelése nem lehet annyira szar, hogy ne lehetne rá működőképes hardvert összehozni rá. -
válasz
venember83 #69 üzenetére
Jól van, de attól még tiszteletben tarthatod a véleményét, különben Te meg elvakult támadónak tűnhetsz...
-
Male
nagyúr
válasz
venember83 #80 üzenetére
Nem véletlenül adják azt olyan olcsón... amennyire emlékszem a Creative oldalán fel is van tüntetve, hogy az EAX-ot szoftveresen tudják csak. Ráadásul film, zene esetén meg így is sokkal kevésbé eszik a procit, mint az integráltak...
-
Raymond
titán
válasz
venember83 #80 üzenetére
Mert a ket kartya ugyanaz csak mas branding-el. Raadasul szoftveresek az ''igazi'' Audigy-hez kepest, ezert prociigenyesek.
-
válasz
venember83 #61 üzenetére
Ez aztán értelmes hsz. Meddig fogalmaztad?
-
Akheron
senior tag
válasz
venember83 #5 üzenetére
Nekem Nforce4-es lapom és Audigy2-m van, de még sosem hallottam recsegni.
(Nem tűnik ez 50%-nak a többiek hozzászólásával együtt)
-
orbano
félisten
válasz
venember83 #13 üzenetére
intel oldalon bőven jó a mostani 975 + ich7 kombó, egyébként meg úgyis AMD párti vagyok, ja és ATI
volt nagyon sok nf4es lapom, mindegyikkel volt valami baj... bizonyos bugokat a megjelenés óta nem tudtak javítani... siralmas -
Trak
addikt
válasz
venember83 #3 üzenetére
Már az is?
Szerencsére az enyémel nincs gond. -
CocooN-z
őstag
válasz
venember83 #3 üzenetére
senki nem ismert el semmit, épp ez a szép benne, egymásra mutogatnak, ahogyan azt egyszerűen megfogalmazta az első hozzászóló
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Konteó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest