- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Aktív témák
-
rvs
aktív tag
a celeronokkal egészen a p4es szériáig nincs gond. sőt.
addig a tesco sem tudta olyan nagy mértékben rászedni az usert, mert régebben ugye a 2 cég mhzban nem nagyon mozdult ki egymás mellől. viszont most ha egyszerű embernek azt mondják, hogy 1400 vagy 2800 mhz, akkor szerinted melyiket választja? nem nagybani átverés, mondhatják, mert teccett volna utánanézni.
ennyi.
nem sajnálom az amdt, én a tesco, cora, metro, etc konfigokra gondoltam, ahol néha elfelejtik megemlíteni, hogy az a processzor biza celeron. (''2,8ghz intel processzorral'') :)) bár mindjárt jön valami nagy amdfan, és elmagyarázza. :) -
rvs
aktív tag
nem szidom a cerkát, nekem is volt, öcsémnek is van. (máskérdés, hogy nem ez a p4es nagyon eunuch.)
egész egyszerűen fanatic-kal értek egyet. ennyi pénzt adni érte sok, ha irodába kell, akkor meg lehet via vagy amd is éppen..
tudom, hogy nem mindenki fpsre használja a gépet, nem kell ebből kiindulni. többi játékhoz annyiban felel meg, hogy nemrégen volt egy cikk (ajánlom figyelmedbe), 2.8-as cerka, vs 1.2 thunderbird. és nem a cerka nyert. :)
nem a cerkával van bajom, hanem az intellel, és a multikkal, akik kínálgatják a csúcs, szuper konfigokat, olcsón. :)
/az egyszeri user meg megveszi, mert milyen jó lesz majd, és előbb-utóbb kezdődnek a gondok. ehh.. mind1./
ennyi. -
fanatic
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel I3-9100F
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest