- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
rvs
aktív tag
a celeronokkal egészen a p4es szériáig nincs gond. sőt.
addig a tesco sem tudta olyan nagy mértékben rászedni az usert, mert régebben ugye a 2 cég mhzban nem nagyon mozdult ki egymás mellől. viszont most ha egyszerű embernek azt mondják, hogy 1400 vagy 2800 mhz, akkor szerinted melyiket választja? nem nagybani átverés, mondhatják, mert teccett volna utánanézni.
ennyi.
nem sajnálom az amdt, én a tesco, cora, metro, etc konfigokra gondoltam, ahol néha elfelejtik megemlíteni, hogy az a processzor biza celeron. (''2,8ghz intel processzorral'') :)) bár mindjárt jön valami nagy amdfan, és elmagyarázza. :) -
rvs
aktív tag
nem szidom a cerkát, nekem is volt, öcsémnek is van. (máskérdés, hogy nem ez a p4es nagyon eunuch.)
egész egyszerűen fanatic-kal értek egyet. ennyi pénzt adni érte sok, ha irodába kell, akkor meg lehet via vagy amd is éppen..
tudom, hogy nem mindenki fpsre használja a gépet, nem kell ebből kiindulni. többi játékhoz annyiban felel meg, hogy nemrégen volt egy cikk (ajánlom figyelmedbe), 2.8-as cerka, vs 1.2 thunderbird. és nem a cerka nyert. :)
nem a cerkával van bajom, hanem az intellel, és a multikkal, akik kínálgatják a csúcs, szuper konfigokat, olcsón. :)
/az egyszeri user meg megveszi, mert milyen jó lesz majd, és előbb-utóbb kezdődnek a gondok. ehh.. mind1./
ennyi. -
fanatic
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged