Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Hiába olcsóbb, a szemét akkor is szemét marad, ha ingyen adják is :DD
-
rvs
aktív tag
a celeronokkal egészen a p4es szériáig nincs gond. sőt.
addig a tesco sem tudta olyan nagy mértékben rászedni az usert, mert régebben ugye a 2 cég mhzban nem nagyon mozdult ki egymás mellől. viszont most ha egyszerű embernek azt mondják, hogy 1400 vagy 2800 mhz, akkor szerinted melyiket választja? nem nagybani átverés, mondhatják, mert teccett volna utánanézni.
ennyi.
nem sajnálom az amdt, én a tesco, cora, metro, etc konfigokra gondoltam, ahol néha elfelejtik megemlíteni, hogy az a processzor biza celeron. (''2,8ghz intel processzorral'') :)) bár mindjárt jön valami nagy amdfan, és elmagyarázza. :) -
Pet_i
senior tag
Jó, OK. Végülis megszokás kérdése. Nekem mindig is Intel procim volt (nem azért mert bedőltem egy multinak) - amúgy az AMD is az, annyira nem kell sajnálni - ), hanem az első gépem, még úgy 10 éve is Inteles volt, akkor meg még szó nem volt nagyon AMD-ről, és egyszerűen bevált, megszoktam, és akkor minek váltani?
Lehet hogy ár/teljesítmény mutatóban jobb az AMD, de ez annyira nem izgat, nem cserélem olyan gyakran a gépemet, meg amúgy sem csak a proci számít... -
rvs
aktív tag
nem szidom a cerkát, nekem is volt, öcsémnek is van. (máskérdés, hogy nem ez a p4es nagyon eunuch.)
egész egyszerűen fanatic-kal értek egyet. ennyi pénzt adni érte sok, ha irodába kell, akkor meg lehet via vagy amd is éppen..
tudom, hogy nem mindenki fpsre használja a gépet, nem kell ebből kiindulni. többi játékhoz annyiban felel meg, hogy nemrégen volt egy cikk (ajánlom figyelmedbe), 2.8-as cerka, vs 1.2 thunderbird. és nem a cerka nyert. :)
nem a cerkával van bajom, hanem az intellel, és a multikkal, akik kínálgatják a csúcs, szuper konfigokat, olcsón. :)
/az egyszeri user meg megveszi, mert milyen jó lesz majd, és előbb-utóbb kezdődnek a gondok. ehh.. mind1./
ennyi. -
fanatic
aktív tag
-
Pet_i
senior tag
Nem tudom, miért kellene így szidni a Cerkát.
Igenis jó áron kapható, korrektnek nevezhető teljesítményt
nyújtó processzorról van szó. Tudod, nem mindenki fps-re
használja csak a gépét. A többi játékhoz, meg irodai munkához pedig
tökéletesen megfelel. Nekem pl. abszolút nem hiányzik az L2 cache
Hidd el, egy 512 mega RAM-mal felvértezett Celeron is nem olyan rossz.
Peace. :P -
rvs
aktív tag
attól függetlenül, hogy egy árban vannak mind2 gyér, mint a nyári eső. :DD :DD
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest