- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
rvs
aktív tag
a celeronokkal egészen a p4es szériáig nincs gond. sőt.
addig a tesco sem tudta olyan nagy mértékben rászedni az usert, mert régebben ugye a 2 cég mhzban nem nagyon mozdult ki egymás mellől. viszont most ha egyszerű embernek azt mondják, hogy 1400 vagy 2800 mhz, akkor szerinted melyiket választja? nem nagybani átverés, mondhatják, mert teccett volna utánanézni.
ennyi.
nem sajnálom az amdt, én a tesco, cora, metro, etc konfigokra gondoltam, ahol néha elfelejtik megemlíteni, hogy az a processzor biza celeron. (''2,8ghz intel processzorral'') :)) bár mindjárt jön valami nagy amdfan, és elmagyarázza. :) -
rvs
aktív tag
nem szidom a cerkát, nekem is volt, öcsémnek is van. (máskérdés, hogy nem ez a p4es nagyon eunuch.)
egész egyszerűen fanatic-kal értek egyet. ennyi pénzt adni érte sok, ha irodába kell, akkor meg lehet via vagy amd is éppen..
tudom, hogy nem mindenki fpsre használja a gépet, nem kell ebből kiindulni. többi játékhoz annyiban felel meg, hogy nemrégen volt egy cikk (ajánlom figyelmedbe), 2.8-as cerka, vs 1.2 thunderbird. és nem a cerka nyert. :)
nem a cerkával van bajom, hanem az intellel, és a multikkal, akik kínálgatják a csúcs, szuper konfigokat, olcsón. :)
/az egyszeri user meg megveszi, mert milyen jó lesz majd, és előbb-utóbb kezdődnek a gondok. ehh.. mind1./
ennyi. -
rvs
aktív tag
attól függetlenül, hogy egy árban vannak mind2 gyér, mint a nyári eső. :DD :DD
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest