- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Aktív témák
-
rvs
aktív tag
a celeronokkal egészen a p4es szériáig nincs gond. sőt.
addig a tesco sem tudta olyan nagy mértékben rászedni az usert, mert régebben ugye a 2 cég mhzban nem nagyon mozdult ki egymás mellől. viszont most ha egyszerű embernek azt mondják, hogy 1400 vagy 2800 mhz, akkor szerinted melyiket választja? nem nagybani átverés, mondhatják, mert teccett volna utánanézni.
ennyi.
nem sajnálom az amdt, én a tesco, cora, metro, etc konfigokra gondoltam, ahol néha elfelejtik megemlíteni, hogy az a processzor biza celeron. (''2,8ghz intel processzorral'') :)) bár mindjárt jön valami nagy amdfan, és elmagyarázza. :) -
rvs
aktív tag
nem szidom a cerkát, nekem is volt, öcsémnek is van. (máskérdés, hogy nem ez a p4es nagyon eunuch.)
egész egyszerűen fanatic-kal értek egyet. ennyi pénzt adni érte sok, ha irodába kell, akkor meg lehet via vagy amd is éppen..
tudom, hogy nem mindenki fpsre használja a gépet, nem kell ebből kiindulni. többi játékhoz annyiban felel meg, hogy nemrégen volt egy cikk (ajánlom figyelmedbe), 2.8-as cerka, vs 1.2 thunderbird. és nem a cerka nyert. :)
nem a cerkával van bajom, hanem az intellel, és a multikkal, akik kínálgatják a csúcs, szuper konfigokat, olcsón. :)
/az egyszeri user meg megveszi, mert milyen jó lesz majd, és előbb-utóbb kezdődnek a gondok. ehh.. mind1./
ennyi. -
rvs
aktív tag
attól függetlenül, hogy egy árban vannak mind2 gyér, mint a nyári eső. :DD :DD
Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Egyedi ékszerdobozka
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged