- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
na.
shabbarulez: kb ilyen válaszra gondoltamuakkor,e gy korábbi hírből:
A processzor a tervek szerint munkaállomásokban, szerverekben, de természetesen szórakoztatóelektronikai berendezésekben is helyet kaphat. (2005.09.23, tehány _annyira_ azért nem régi).
másik: A Mercury adatai szerint már egyetlen, 3 GHz-es Cell processzorokat tartalmazó blade egység teljesítménye is másodpercenként 400 gigaflop körül van ... (2006.01.11, bár én úgy emlékszem ez régebbi hír volt, de ki tudja) márpedig 3 erős GHz és 4(-5) GHZ között sztem nincs _akkora_ különbség, hogy ne lenne szükség vmilyen további, súlyos architekturális különbségre.
(mindkét hír, phs, tudom kereshettem volna jobb forrást is de msot lusta voltam)
Snail:
''Nézz jobban utána a Cell -nek, nem csak egy G5-ös telirámolva vektorprocikkal. Olyan szintű vektorprocik, amikről kábé te beszélsz voltak a PS2 Emotion Engine -jében, a Cell SPE-k sokkal keményebbek annál.'' hát msot ezzel nem tudok vitatkozni, elvégre én voltam aki eredetileg kérdezett
l az emulációt tök jól rá lehet bízni egy core -ra, amig a maradék 7 akármi mást is csinálhat. De akár különböző oprendszerek is futathatnak az egyes coreokon. azért ha egy mai mainframe rendszert akarsz leváltani mondjuk ien procikkal, és emulálnod kell, akkor valszeg egy core teljesítménye elég kevés leszha elég lenne, az elég nagy piaci zavart okozna (vagy túl drága lenen az alsókategória vagy teljesen aránytalanok lennének az árak)
igen, valóban a notebook-piac volt az egyik fontos tényező az applenél.
viszont (afaik), semmelyik mac nem marad meg a g5nél (csak a felsőkategóriás gépekbe kcisit lassabban vezetik át az intel-cuccokat, de sztem fél éven belül megjelennek azok is). márcsak azért se hinném, h megmaradnak a g5ök, mert senki nem fog két platformra fejleszteni az aple kedvéért, márpedig, mint látjuk, azért az átállás nem zökkenőmentes.
amit a cellről ísz, az sztem túlontúl idealizált (alig fogyaszt, nem melegszik, lever midnenkit stb)
''Azon kívül a Power már egy jól bejáratott név.'' ez tetszik
hát niylván egymással párhuzamosan készült a két cucc, de továbbra is fenntartom hogy procitfejleszteni brutálisan drága, ha pedig az ember kettőt csinál egyszerre, annak komoly oka kell legyen.és nem hinném h pár vektoregység meg +25% órajel
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- BestBuy topik
- Autós topik
- Notebook hibák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest