Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz) #26 üzenetére
szerintem is jó dolog az érintőképernyő, én is olyan telefont akarok majd venni, csak nálunk nincs nagy kínálat ilyenből sajna... (ami van meg piszokdrága).
mi a baj a wm-mel? hogy lassú, és instabil. a symbian stabilabb, de abban meg nincs érintőképernyő (kivéve a UIQ-ot), és ahogy már előttem írták, semmi innovatív újítás nincs benne már évek óta...
használtam symbian-t, és imádtam akkor, de aztán meguntam az apró kényelmetlenségeket, amik voltak benne (hiába sok előnye van mellette), és inkább váltottam más platformra. -
törölt tag
jó, attól mert régebbi még olyan
de asszem a Lifedrive-ban sem lehetett. de miért annyira baj, hogy nem lehet? szerintem az emberek nagy része nem is igényli ezt, csak ha meghallja, hogy nincs meg a lehetősége, akkor elijed.
hát, valóban nem tudom elképzelni mennyire gyorsan rakná valaki tele a 8gigát. meg főleg: mivel? magaddal viszel egy teljes két rétegű dvd-t, vagy mi? -
törölt tag
nem tudom, nekem mindegy. mire nem elég 8 giga egy mobilban? arra már inkább viszem a 120gigás laptopomat, vagy esetleg ha az se elég.
például Palm TX (meg az az egész sorozat), de ha jól rémlik, akkor voltak HP cuccok is, amikbe beépítették az akkumlátort. áltlaában azért elég rikán kell azt cserélni (hacsak nem hordanál magadnál 2-3 tartalékot). mire tönkremegy, addigra úgyis kijön egy újabb/jobb/szebbb telefon, amire lecseréled az iPhone-t -
törölt tag
én úgy halottam, hogy Európában csak függetlenül fog megjelenni, mert a szolgáltatók nem hajlandóak annyira alávetni magukat az Apple diktálásának, mint a tengeren túl (ahol azért van szava a cégnek).
szóval asszem aki a szolgátatóknál olcsóbban akarta megvenni, az hiába vár rá.
amúgy 4 és 8giga belső memória mellé miért fájó, hogy nem fér bele egy SD kártya? meg van egy csomó olyan cucc (pl.: a Palm gépek), ahol nem lehet cserélni az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ezt minden fannak látni kell.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The First Berserker: Khazan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest