- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocki
tag
mindig másnak áll jobban aszénája ez igaz de az is hogy per pillanat az Amd előnyben van.
-
cocki
tag
Nagyon beindult ost az AMD látszik hogy rávert az intelre meert ha az nem lép valamit hiába a fanatikus intelesek az amd mosni fogja az új prociait is akár árban is.nagyon jól startégiázik most az AMd meghodítja a szerve régiót utána pedig az otthoni felhasználok rétegeit. az árak lehet hogy magasak, de mir ideér a prci addgra úgy is kitalál az Amd valami új gyártástechnológiát és lehet hogy még azs árakat is lejjeb dobja. Én nem vagyok fanatikus inteles és nem szokásom isteníteni azt, az amD-vel eddig úgy voltam ,hogy örüljön az akinek a gépében van mert nekem az avan ami van, de ha gépet cserélek akkor ngyon úgy néz majd ki ha addigra nem változik a dolog hogy AMD veszek mert az bizony most jobban megéri mert a processzorteszt is azt igazolja, ha az ember nem elfogult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest