- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
Vulcanus
csendes tag
A drivert az alábbi oldalról szedtem:
www.rage3d.com
Magyar Win98SE-vel senkinek nem megy az Ark Demo?
Az oldalatokon lévő driverrel még nem próbáltam, de furcsának találnám, ha egy újabb változat nem támogatná az ATI referencia demoját...
VBalu!
Az általad leírt megoldás működne BX csipszetes alaplappal is? Persze Via nuku, 4x AGP amúgy sincs... -
Vulcanus
csendes tag
Vettem egy Radeon LE-t én is. A sebessége kb. duplája a TNT2Pro-nak ami előtte volt (nem mindenben jön ki!). Néhány tapasztalatomat azért megosztanám veletek:
- Meglepett a magyar nyelvű telepítés, és a későbbi driverek is magyar nyelven mennek fel (bár engem ez nem érint, csak figyelmesek...).
- A kép minősége valóban kiváló, de nem látok semmi extrát a Leadtekhez képest, annak is kiváló volt a képe.
- Az új kártyától többet vártam, főleg az alábbi játékokban nem hoz semmit: MBTR (proci limitált? a T&L sem segít), Hitman (ez még tán döcögősebb mint a TNT2-n), F1GP3 (ezen lepődtem meg igazán: gyorsabb, de a távoli objektumra - pl. kerékvetőre - közelítéskor hirtelen ugrik a nagyobb poligonszámú képre, ez vagy nem volt a TNT2-n vagy nem ennyire látványos...).
A CMR2 most már akadásmentesen fut, de a menü szine olyan rózsaszínes.
A 3D Mark-ok persze gyorsabbak, de a 2001 nem úgy tűnik (bár dupla pontszámot hoz ki rá...).
A legnagyobb gondom nem ezekkel van, és nem emiatt írtam, hanem mert nem megy a Radeon's Ark demo. A swap fájl méretét 320 MB-ra állítottam + 128 MB RAM, tehát ennek elégnek kell lennie. Ennek ellenére a töltés folyamán egyszer csak kilép (mindig ugyanott, az "S" betű felett). Először azt hittem hogy a proci tuning miatt van, de ha levettem a sebességet, akkor is ez történt. Tudtok nekem segíteni? Alaplap BIOS frissítés kell? Windows újratelepítés? Ne magyarul telepítsem? Vagy mi?
Parci mondj valami okosat.
A gép:
Abit BE6-II 1.2. UH BIOS
Cel 633@912
128 MB RAM
SB Live
RADEON LE + 7140-es driver
Win98 SE magyar
DirectX 8.0
Radeon Tweaker .94
a többi nem lényeg.
Előre is kössz. Azért jó ám a kártya, nem lehúzni akartam, megéri a pénzét, csak nem voltam hozzászokva ezekhez a problémákhoz...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest