- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Aktív témák
-
Yany
addikt
Nem is tudtam, hogy terveztétek. Akkor legalább egy kis hiánypotlónak jó volt a cikkem, bár szerintem meg sem közelítettem a Ti cikkeiteket. Azért jobb, mint a semmi talán. ;) Egyébként már mi is rég terveztük, hogy lehozunk egy ilyen kártyát az egyik nagykertől, de csak most jutottunk idáig. :D
-
Vulcanus
csendes tag
A drivert az alábbi oldalról szedtem:
www.rage3d.com
Magyar Win98SE-vel senkinek nem megy az Ark Demo?
Az oldalatokon lévő driverrel még nem próbáltam, de furcsának találnám, ha egy újabb változat nem támogatná az ATI referencia demoját...
VBalu!
Az általad leírt megoldás működne BX csipszetes alaplappal is? Persze Via nuku, 4x AGP amúgy sincs... -
guest
veterán
hali
4.13.4075tol egeszen 4.13.4105ig kiprobaltam a drivereket, biosban enabled a 4xAGP tamogatas (a V7100 is ment igy), directX8 is fent van
VIAgart telepitve, szal telleg nemtom mi a baj, lehet, hogy rossz a kartya?
ja es sisoft sandra azt irja ki, hogy max 2XAGP-t bir....
fene sem erti
a legujabb VIA4in1-vel pedig lefagy (431)
vmi otlet?
thord -
guest
veterán
En elhiszem, hogy a kartya nagyon jo, de sajnos nem tudom, honnan lehet megvenni. Mistral es Carrera, amik a forumban szerepeltek, kiesik, legalabbis az arlistajukban nincs egy ideje.
Ha tudod, hogy hol lehet kapni, megirhatnad. Fel lehet sorolni az osszes helyet arak nelkul, igy megmaradhat a tesztoldal fuggetlensege.
Bye
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest