- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Aktív témák
-
guest
veterán
hello
A kovetkezo problemam van az LE-mel. 1024x768 85HZ alatt hasznalom a kartyat. Gnome alatt tok szep a kep, eles, win alatt viszont homalyos. Milyen beallitas okozhatja ezt?? A RadeonTweaker-ben allitottam egy par dolgot lehet ahhoz koze?? Ha vki tudja pliiz help!
Elore is KOSZ! -
guest
veterán
Sziasztok!
A hir hallatan ket kerdesem
lenne:
-Hol lehet kapni?
-Mennyiert?
#VEspa# -
guest
veterán
Radeon flashrom utility és BIOS ROM-ok:
http://www.radeonfaq.com/Downloads.html
Marci -
guest
veterán
En örülök, hogy egyre több embernek van ATI-ja.
Végre kialakult egy ellentábor itt magyarországon
is a nVIGYIJA-val szemben.A ki geForceot vesz az
éljen a Gyim-Gyom -grafikáva,-sebességel,és a
sz*r grafikai támogatásokkal...
Ja és köpjétek le azokat az embereket akik
cikiznek titeket,mert ATI fun-ok vagytok azzal
a kikötéssel, hogy:
Minden program elsősorban nVIDIÁRA van tervezve"
Utálom az ilyen embereket(nvidija funok)akik
kinukban már nem tudnak más kifogást kitalálni
az ATI-val szemben.
Na pá...
Q3trinity -
guest
veterán
Hello!
Nyitottam egy témát, de ott nem nagyon vettétek észre, csak 1 választ kaptam (azt különben köszönöm), úgyhogy beírom ide is ha nem gond:
"A hazai piacon is feltűntek a rejtélyes Radeon LE jelzésű kártyák. Ezeket nem az ATI gyártja, hanem egy Althon Micron nevű cég, amely felvásárolta az Ati azon Radeon chipjeit, amelyek nem feleltek meg a minőség-ellenőrzésen, magyarán nem ütötték meg a hivatalosan megkívánt órajelet."
Ezután is azt mondjátok hogy érdemes venni és felpörgetni LE-t? Csak mert most készülök és így csábító a Gef. MX400...
Ja és főleg csak 16 biten játszom.
Kösz -
guest
veterán
Szasztok!
Megvettem az LE-t, mivel annyi jót írtatok róla. Király is. Még nem tuningoltam. Mindössze egy probléma jelentkezett.
Diablo II, videó: nagyon király, szép. Indul a játék. Az alsó ikonok és a beszélgetések során elobukkanó párbeszédpanelekben a szöveg nem látható rendesen, helyettük az egérmtató van, az is villog. Márpedig így játszhatatlan a dolog...nem tudjátok, hogy lehetne ezt orvosolni?
A környezet: magyar win98
amd tbird 1200/266 fsb proci
asus a7a alaplap
cd-n kapott driver
Kösz
Gabez -
guest
veterán
A villogó poligonok nálam is jelentkeztek.
Két megoldás is lehetséges:
1. a 193 már sok a kártyának
2. (ez a valószínűbb) A FastZClear-t ki kell kapcsolni! A HyperZ és a HierarchicalZ maradhat.
Egyébként a http://www.rage3d.com egy szupi Radeon oldal, mindig vannak legeslegújabb beta és hivatalos driverek, és többféle Radeon tweaker progi is letölthető.
Marci -
guest
veterán
Sziasztok!
Király a kari!!! Hol lehet ilyet venni, és mennyiért. Kisker kellene!
tomika -
guest
veterán
(Bocs az ékezetért az előbb...) (Semmi gond, kijavítottam... :) Parci)
-
guest
veterán
Csá!
Tudom hogy nem tökelétesen ide tartozik, de a Matrox G450 LE-ről nem tudtok valamit?
Ja és ez a tuning mennyit vesz le a cucc életéből? -
guest
veterán
Expertnel meg lehet probalni venni belole, bar ok is nagyker de tudtommal meg lehet naluk oldani.(www.expert.hu) Bar most azt irjak erkezik a mult hetig legalabb egy honapon keresztul volt naluk a lista szerint.
-
guest
veterán
hali
4.13.4075tol egeszen 4.13.4105ig kiprobaltam a drivereket, biosban enabled a 4xAGP tamogatas (a V7100 is ment igy), directX8 is fent van
VIAgart telepitve, szal telleg nemtom mi a baj, lehet, hogy rossz a kartya?
ja es sisoft sandra azt irja ki, hogy max 2XAGP-t bir....
fene sem erti
a legujabb VIA4in1-vel pedig lefagy (431)
vmi otlet?
thord -
guest
veterán
oszt' millyen gépet tetté' alája, he?
-
guest
veterán
Hali!
Volt szerencsém hazavinni egy ilyen kártyát, amiről itt szó van. Egy Geforce2 MX-szel vetettem össze, és az eredmény túlmutatott a várakozásaimon. 16 bit-en ugyan elég gyengén szerepel, de 32 bit-ben szinte alig lassul valamit a kártya. Ezek után elvégeztem az Anand féle registry módosításokat, és ez igen jótékonyan hatott a sebességre (kb. +15%). Mindezek mellett pedig az órajelet emelve is jelentős plusz teljesítmény csikarhatunk ki Radeon-unkból. Nekem most 166MHz-en megy a kártya, pedig semmi plusz hűtést még nem raktam rá, és atom stabil, úgyhogy valószínűleg még vannak benne tartalékok. Teljesen elégedett vagyok a sebességével, hisz az MX-et nem lehet egy lapon említeni vele 32 bit-en. Már csak hab a tortán a kiváló képminőség, a szinte élő szinek, amit a kártya produkál. Tehát ha valaki ilyen kártya megvételén töri a fejét, és nem fél egy kis tuningtól, akkor csak javasolni tudom, a kitűnő minősége, és a remek ár/érték aránya miatt.
Joz
Ui.: A tesztelés alatt annyira elnyerte a tetszésem, hogy most már nálam marad a kicsike :-) -
guest
veterán
Sziasztok! Engem is felcsigázott a Radeon LE, egyetlen kérdésem lenne még cel 600/900-as proci elég-e neki az "elviselhető" teljesítményhez
mx400(core200/mem200)-hoz viszonyítva?
Köszi -
guest
veterán
Hi! Lenne egy problemam az LE-vel, vmiert csak 2xAGP modban megy es nem tom miert. Mercury KT133-as alaplappal, elotte ASUS GeforceMX siman ment 4x AGP modban. VIA4in1 legujabb telepitese sem segitett, aki tud vmi megoldast, az irja meg, koszi.
-
guest
veterán
www.demostudio.hu
egyébként aki vesz, az írja már le a tapasztalatait, mert ez a kártya engem is erősen elgondolkodtatott... Mennyire lehet húzni, stb. -
guest
veterán
En elhiszem, hogy a kartya nagyon jo, de sajnos nem tudom, honnan lehet megvenni. Mistral es Carrera, amik a forumban szerepeltek, kiesik, legalabbis az arlistajukban nincs egy ideje.
Ha tudod, hogy hol lehet kapni, megirhatnad. Fel lehet sorolni az osszes helyet arak nelkul, igy megmaradhat a tesztoldal fuggetlensege.
Bye -
guest
veterán
Meg 1 LE-s teszt:
http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1473
Mikor lehet mar linket rakni a forumba?
Miert szar a 16 bites modja az nvidia kartyaknak?
Nekem mx-em van es nemlatom a hibat :) -
guest
veterán
Osszehasonlito teszt az LE-rol:
http://www.xbitlabs.com/video/radeon-le.html
Nemlehet a hozzaszolasba linket rakni ? ;) -
guest
veterán
<a href=
-
guest
veterán
Szerintem csak 32 biten gyorsabb mint egy sima GForce 2 mx, de annal olcsobban, ami nemrossz ar/teljesitemny arany :)
-
guest
veterán
Nem tudjátok, az ax...o-nál (hiv. disztrib? ) kapható-e? Ha jól tévedek, a LE teljesen OEM, akkor elvileg nem. Azt, meg hogy tuningolni kell, triviáli ;), nem értem, hogy miért hisztiznek olyan sokan, a normál dobozos Radeon hűtővel is fűt rendesen, akkor erre miért ne kellene? Egy sima pentium venti megteszi, azzal megy akár 200/200-on is.
A Mistralon kívül ha jól tudom még a Carreraban van.
Bye, álmodjatok székeket. :D -
guest
veterán
Hello
Én is találtam most ve-t tvout-tal br 34ért.Ha tud valaki olcsóbban írja már meg légyszi (ez kisker) !
Mi a különbség a ve és az le között???
Kösz -
guest
veterán
haliho, hol talalok spec. leirast az ati radeon le-rol? a szajton csak ve-t emlegetnek.
ami igazabol erdekelne hogy van-e rajta TV-out? -
guest
veterán
Friss élmények a kártyával kapcsolatban:
- magyar nyelvű telepítő, gond nélkül települ, kellemes driver (Nekem a CD-n lévő régebbi driver jobban bejött, talán a vas miatt)
- A kártyát a driver Radeon DDR-ként ismeri fel
- 190 Mhz-en stabil mag+mem
- A kártya macerához (tuning+HyperZ on)a Raid On Tweaker v5.1-t használtam (HWHUNPAGE.COM)
- Szép kép, nem látok különbséget a Matrox G400-hoz képest, talán az effektek szebbek Radeonon, a víz szimuláció nagyon állat
- Sajnos rá kellett jönnöm, hogy elég kemény vas kell a kártyának. Kis gépemmel (Epox 58MVP3C 2x AGP-K6III+ 500Mhz-196 MB 100Mhz ram) elég halkan muzsikálnak 3DMARK2000 800x600x32 2705pont
- Az árát mindenképpen megéri és ha belegondolunk abba, hogy egy Geforce2MX-t helyből átugor...(a GTS-ben már nem vagyok olyan biztos)
- A héten még megnézem agy KT7R+Duron 850-es rendszerben
Alma -
guest
veterán
A HB-Computernél sikerült venni (sajnos nagyker, de ha náluk volt lesz máshol is). Rábügyköltem egy secc2-es hűtő ventillátorát (ez volt a leglaposabb).
Most töltöm a friss drivert... -
guest
veterán
Mivel éppen vga csere előtt álltam utánnanéztem a dolgoknak és tényleg nagyon jókat írnak a kártyáról (xbitlabs.com). OK. Vegyük meg!!!
Bp. délután, erős napsütés...boltok: nincs; néhány nagyker: nincs; hivatalos forgalmazó: nem is lesz...
Mistral árlistában nincs benne...
Szóval hol lehet kapni?
Alma -
guest
veterán
engem kicsit zavar, hogy tuningolni kell. mert azert ez kerdes, hogy mennyire jon be 100%-osan.
meg egyaltalan ember fia hol kezd neki tuningolasnak?
Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest