- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
anulu
félisten
flame nélkül, tök őszintén megkérdezem: van ennek értelme? a DDR2 minimálisan gyorsabb csak a sima DDR-nél, a Prescott mag pedig 3,4GHz körül is már annyi hőt termel, hogy az már bámulatos :( ráadásképpen pedig ott figyel a tuning-lock, amit van olyan gyártó, aki ki tud kerülni, van aki nem...
nem értem az Intelt. ahelyett, hogy csak a $-kat nézné, ha egy kicsit gondolkodna a felhasználók szemével (esetleg az overclockerekével...), ill egy hangyányit lejjebb vinné az árait, vagy pusztán kitalálná, hogy mit is akar tulképp, nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindent azonnal akar bevezetni, sőt talán kapkodva... főleg úgy, hogy még van olyan dolog, ami felesleges is!
valaki pls homályosítson fel, hogy lesz-e SLI chipset LGA775-höz! szerintem ez az egyetlen ésszerű dolog, ami egyelőre a PCI-E mellett szól
ennyit akartam mondani, köszönöm a figyelmet, leülök magamtól is! (:DDD)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest