Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Aktív témák
-
anulu
félisten
flame nélkül, tök őszintén megkérdezem: van ennek értelme? a DDR2 minimálisan gyorsabb csak a sima DDR-nél, a Prescott mag pedig 3,4GHz körül is már annyi hőt termel, hogy az már bámulatos :( ráadásképpen pedig ott figyel a tuning-lock, amit van olyan gyártó, aki ki tud kerülni, van aki nem...
nem értem az Intelt. ahelyett, hogy csak a $-kat nézné, ha egy kicsit gondolkodna a felhasználók szemével (esetleg az overclockerekével...), ill egy hangyányit lejjebb vinné az árait, vagy pusztán kitalálná, hogy mit is akar tulképp, nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindent azonnal akar bevezetni, sőt talán kapkodva... főleg úgy, hogy még van olyan dolog, ami felesleges is!
valaki pls homályosítson fel, hogy lesz-e SLI chipset LGA775-höz! szerintem ez az egyetlen ésszerű dolog, ami egyelőre a PCI-E mellett szól
ennyit akartam mondani, köszönöm a figyelmet, leülök magamtól is! (:DDD)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest