- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
OFF
én nem akarok ebbe a ti faszságotokba belekeveredni, de azt azért megkérdezném h te akarsz itt kultőráltabb fórumozást, mikor egy mondatot nem tudsz megállni intel vs amd flame vagy pedig személyeskedés nélkül?... eddig legalább megvoltál azzal, h az intelt magasztaltad, de most már kifejezetten támadod azt aki nagy amds? hadd gratuláljak...
ON
ezt nem igazán értem. ha a nagyker akarta , akkor eddig is megfogta sztem a hamis procikat. az is lehet h eddig akarta, de arra nem fog kidobni sokszázezer hufot, h vegyen egy 2ds leolvasóht (ha még nem lenne neki). ha viszont át akar baszni, akkor én magammal viszem átlátszó miliméterpapíron az A64ek ''vonal''kódjait??? nekem ez miért olyan kurva jó? -
Gregorius
őstag
válasz
Warlock_42 #31 üzenetére
Különben miért is ne tudnának írni a hamisítok olyan kis programocskát ami majd generál ilyen 2D vonalkódokat nekik a megadott CPU adatokból
Egy szó: digitális aláírás. És szép 32x32 vonalkódmintásra festett procikat kaphatunk majd...:)) -
hobizoli
nagyúr
Ebben mi az ujdonsag:U...? Ez mar Spitfire Duron-n es az Athlon Thunderbird-n is ott volt, de akkor meg a magon:U:F...
hobizoli -
Warlock_42
senior tag
Ilyen 2D vonalkódot már két éve láttam IBM HDD-ken. Különben miért is ne tudnának írni a hamisítok olyan kis programocskát ami majd generál ilyen 2D vonalkódokat nekik a megadott CPU adatokból (gondolom az eredetieken lévő is az alapján készül) ? -
e-biza
őstag
nem értem a hirt. ok hogy új vonalkod tipus, de ez most kinek is jo?felülcimkézik az új processzorokat, de ezt lehetetlen hamisitani? mármint ezt a ''2d''-s vonalkodot? nem értem miért oldja meg a problémát egy voalkod csere.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
gromble_ziz #23 üzenetére
Amiről te beszélsz az egy A64.
A felette levő képen van egy XP ami jelenleg a hamisításoknak népszerű alanya.
Ez a hamisítás pont abból áll, hogy átírják a sorozatszámban a proci sebességét jelző részt. Innentől pedig teljesen mindegy hogy rajta van-e az SN vagy sem. -
Goose-T
veterán
''A hamisítók a valódinál jóval nagyobb órajelet tüntetnek fel, ezáltal becsapják a felhasználókat.''
A gyártó ezt megteszi, ehhez nem kellenek hamisítók. :DD -
gromble_ziz
aktív tag
üdv
ha a képet jobban megnézitek lehet látni, hogy a szériaszám is rajta van, csak nem sikerült jól a kép és az egész felület csillog
ez a kis ábra olyan lesz inkább mind a kis matrica a CD-ken, de ebből max csak azt vesszük majd észre, hogy drágább lesz... de inkább ne legyen :)) -
hunluigi
senior tag
Dobozost kell venni és 99% hogy nem dobnak át a palánkon...
-
Nekem a ''kétdimenziós'' vonalkód tetszik. Úgy tudtam, hogy csak ilyen van. Milyen lehet az egydimenziós? Vagy a háromdimenziós? :D
-
marcee
addikt
Álljon meg a nászmenet.
Valamely korábbi topicban valaki nagyon kiokította a népet, a ''hogyan vásároljunk athlon xp-t a cimkéje alapján?'' témában.
Többek között azt is megemlítette, hogy a felső sor utolsó elött 5. és 6. karaktere azt jelenti, hogy milyen típusjelűnek készült, a fenti képen ez 26=2600+. (és hozzá tette, hogy tbred-b-nél a nem ''A''-val kezdődő kód jelent, hogy nem ment át a teszteken a ezen az órajelen (tehát jiuhb hibás, aiuhb fasza)).
De a fenti képen szereplő proci 3000-es.
Én a srác leírása alapján vettem a procim, akkor ebben tévedett.
(tény, hogy eddig minden procinál amivel találkoztam magasabb volt az a szám, mint a modelszám) -
Cathfaern
nagyúr
Nekem sem teljesen világos, hogy miért olyan könnyen felismerhető ez :F
-
joghurt
addikt
Elképzelem magam, amint egy 250 kFt-os vonalkód-olvasóval megyek procit vásárolni. :( (A 2D-s vonalkód-olvasók kb. ennyibe kerülnek ugyanis.)
-
Deathcourier
aktív tag
Ja elég szomorú hír hogy itt is a csalás az meber maár nyugodtan nem is vehet processzort vinni kell magával sorozatszámot is ezentúl? :F
-
L3zl13
nagyúr
Nagy ötlet! És ha csekkolni szeretném, hogy nem hamis-e a serial akkor lerajzolom a kis képet és elküldöm nekik?
-
Sikló
tag
Mindent hamisítanak, ez nem új. De azért ez meglepett! :(
-
beeboy
addikt
nekemis hamisat adtak el!!
egy barton3200-t címkéztek 2500-re ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest