Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
OFF
én nem akarok ebbe a ti faszságotokba belekeveredni, de azt azért megkérdezném h te akarsz itt kultőráltabb fórumozást, mikor egy mondatot nem tudsz megállni intel vs amd flame vagy pedig személyeskedés nélkül?... eddig legalább megvoltál azzal, h az intelt magasztaltad, de most már kifejezetten támadod azt aki nagy amds? hadd gratuláljak...
ON
ezt nem igazán értem. ha a nagyker akarta , akkor eddig is megfogta sztem a hamis procikat. az is lehet h eddig akarta, de arra nem fog kidobni sokszázezer hufot, h vegyen egy 2ds leolvasóht (ha még nem lenne neki). ha viszont át akar baszni, akkor én magammal viszem átlátszó miliméterpapíron az A64ek ''vonal''kódjait??? nekem ez miért olyan kurva jó?
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest