Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A helyzet az, hogy ez is egy szakma, egy olyan szakma, amelyre az emberek nem hajlandóak így tekinteni.
Az amerikaiak intelligenciája valóban nem valami magas átlagban, csakhogy ennek semmi köze a cikkhez. Ahogy Kalandor is említette, ez nem intelligencia kérdése. A felhasználók használják a gépet, nekik az egy eszköz, mint a telefon, vagy a fénymásoló, és tesznek rá nagy ívben, hogy a gépben milyen processzor, milyen foglalattal, milyen modellszámmal lakik. Ezért vannak a kereskedők és a szakmabeliek, nekik kell tudni, és korrekt felvilágosítást adni, ha valaki érdeklődik/vásárol.
A problémát én nem abban látom, hogy az emberek nem nagyon tudják, mi van a gépükben. A telefonban és a dvd-felvevőben lévő hardvert sem nagyon ismerik az emberek. A baj az, hogy a társadalom ezekre az ismeretekre nem hajlandó szakmaként, szakismeretként tekinteni, nem tartja tudásnak. Így lehetséges, hogy a vevőt nem érdekli a kereskedő tanácsa - elvégre ''nem nagy ügy ez, én is tudom'' -, továbbá nagyon sok a kereskedő a hardverpiacon, akinek fingja nincs az egészről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged