- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
janpotocki
senior tag
-
janpotocki
senior tag
igen, láttam, ez még kellemetlenebbé teszi ezt a helyzetet újságírói szempontból, hiszen nem szeretnénk senkit félretájékoztatni.
az összehasonlítgatások szempontjából nyilván tökmindegy, a tesztek során úgyis kiderül, mennyit tud és mi van benne, másnak, mint a méréseknek, nem hiszünk. -
janpotocki
senior tag
majd lesz valami. én már két hónappal ezelőtt megfogadtam, hogy addig egy betűt sem írok az r520-ról, amíg az ati nem küld egy ftp-elérést... - sajnos nem tehetem meg, hogy legalább a fontos vagy a hellyel-közzel megbízható dolgokról ne tegyek említést, és ha választani kell, akkor inkább az anand specifikációját hozom le, mint egy dzsunka oldalét. és reménykedem, hogy bejön. na de többet a bejelentésig már tényleg nem akarok ezzel foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Reklámblokkolók topikja
- Óra topik
- 8300 mAh, maradhat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest