- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
a|_ex
csendes tag
válasz
Tangerine #180 üzenetére
Kicsit ez szar hogy mindenki fikázza az apple-t, csak azért mert jobban középpontban van mint esetleg másik pár márka. Miért nincs arról cikk/statisztika, hogy hány romlik el... mittudomén ... az iriverekből vagy a sonykból? Ha azokból van egy hibás sorozat, ami mellesleg legtöbbször nem is a gyártó hibája, hanem egy beszállítóé, arról mérnem keringenek netszerte fikázások? Meg persze h karcolódik, ha kulcs mellett van a zsebedben, meg jó hogy betörik a kijelzője, ha ráülsz. Aki megengedheti magának, igenis vegyen bátran nanot, mert jó!!!
a|_ex -
a|_ex
csendes tag
Na szép sorban:
Nem tudom hogy meddig bírta az akksi, sőt azt se tudom h meddig bírja általában, mert mindig rádugom a gépre, mielőtt lemerülne, meg nem is szoktam nézni az időt.
A zokni elvileg kompatibilis, mert rugalmas. Ha nem kompatibilis, akkor az előző mondatot kéretik figyelmen kívül hagyni
Kép + zene: belemész a képekhez, slideshow settings, aztán ott kell playlistet választani. De ezt nem érdemes használni, mert eszi az aksit. Vagy lehet simán nézegetni a képeket miközben megy a zene.
Németországban a hivatalos német áron, vagyis 250euro-ért vettem Bővebben: link. Egyébként apple centerekben nem volt, sétáltunk münchenben, bementünk egy bevásárlóközpontba, és véletlen találtunk. Szóval ha ezért megy ki valaki, érdemes utánajárni.
Zoknit még mindig keresek, mert most egy sima titokzoknit használok, és az nem annyira esztétikus
a|_ex -
a|_ex
csendes tag
Nekem nano-m van, és tudjátok mit? Tetszik! Szeretem nyomkodni mert egyszerűen igényes. És igenis apple fan vagyok, de ez nem jelenti azt h lenézek bárkit akinek nem ipodja van. És nem csak az ipod miatt vagyok apple fan, hanem a mac-ekér is rajongok, de persze ez sem jelenti azt h mindig mindeben egyetértek az apple-lel. Az itunesról meg annyit hogy a zenerendszerező funkciói nem hiánytalanok és pl a mediaplayer szerintem jobban szól, de kb rohadt sok másik progi van amikkel lehet az ipodot kezelni és hallgatni meg egyszerűen nem az ituneszal kell a zenét. Kész.
Meg nézzük meg a nano ár-érték arányát, mert amellet hogy az abszolút ára nem kevés, igenis megéri, egy 4gigás memóriakártya annyiba kerül, mint a nano, és még nincs is körülötte mp3lejátszó
Mielőtt vettem, én is végignéztem a kínálatot, és bárhogy kerestem, nem találtam olyat ami jobban megfelel az igényeimnek és nem kerül jelentősen többe(lásd akármelyik 2Gs iaudio ~70k és nincs is belőle nagyobb). Hozzátartozik, hogy németországban vettem és ott sokkal olcsóbb volt, de sztem itthon is megvettem volna ha nem tudok épp kimenni.
És nem hiányzik róla a rádió se meg a diktafon se (mutassatok telefont diktafon nélkül), a line-in se. Minek?
Kicsit zavarosan törtek elő belőlem a dolgok, de a véleményem nagyjából tükrözik.
Ja és nemtud valaki eladó ipod zoknit?
a|_ex -
a|_ex
csendes tag
Aki nano-t akar venni, ne magyarországon tegye, ha módja van rá. Én pl Münchenben jártam egyéb okból (Oktoberfest
), és mivel tudtam hogy ott olcsóbb, szét is néztem és megvettem 250euróér (61kHUF vs itthon 74-75), tehát ha ki tudsz menni vagy ismerős van, rajta.
Más: van valakinek EGY azaz 1 db apple zoknija? Nem akarok tudnillik 5öt vagy mennit venni 8ezerér. Ha meg valaki vett annyit, biztos nem kell mind neki...
alex
tuareg_@freemail.hu
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
a|_ex
csendes tag
Üdv!
Kicsit drágállom az ipod nano-t, de bele vagyok szeretveÉs mivel minden bizonnyal fogok mostanában németországban járni, gondoltam megvenném ott, még mindig olcsóbb. De van rá nemzetközi garancia? Származna belőle valami hátrányom ha ott venném meg? Ha valakinek van tapasztalata, ne tartsa magában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest