- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
utax
aktív tag
okéoké
még mielőtt meggyanúsítanak, hogy kisajátítom a topicot ... :)
na de ez a megoldás szerintem is kicsit taknyolós, de ez a ventit_a_bordák_közé megoldás nem lehet hülyeség, a heatpipe-pal kombinálva pláne nem. csak hát a heatpipe azért már megérdemelne egy HHC-001 minőségű megoldást ... -
supercow
őstag
Den én sem azt mondtam hogy nem működik, csak viccesen akartam mondani hogy az a cső amiben bevonat is van csak magasabb áron állítható elő. Nem tudom, hogy ez a hűtő mennyibe kerül de nem valószínű hogy kapilláris bevonatos csövekről lenne szó, de ha mégis, akkor is szerintem csak az egyszerűbb kivitel.
majd atus megcsinálja és meglátjuk. :D -
utax
aktív tag
nem mertem jobban belemenni a témába, látva a sok hozzáértő hozzászólást ... :)
ehelyezz bepastézok inkább egy idézetet a frostytech HHC-001 tesztjéből:
''When one end of the heatpipe gets hot, say from a nice little processor, that small amount of water vaporizes in the vacuum atmostphere inside the copper tubes. As the vapor makes its way to the other end of the copper tube it cools down and begins to condense. With no place to go but back, the condensed water vapour travels along the wick structure (coating the inside of the tube remember) back to the heat source where the entire process is repeated again, and again.''
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest