- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
utax
aktív tag
okéoké
még mielőtt meggyanúsítanak, hogy kisajátítom a topicot ... :)
na de ez a megoldás szerintem is kicsit taknyolós, de ez a ventit_a_bordák_közé megoldás nem lehet hülyeség, a heatpipe-pal kombinálva pláne nem. csak hát a heatpipe azért már megérdemelne egy HHC-001 minőségű megoldást ... -
supercow
őstag
Den én sem azt mondtam hogy nem működik, csak viccesen akartam mondani hogy az a cső amiben bevonat is van csak magasabb áron állítható elő. Nem tudom, hogy ez a hűtő mennyibe kerül de nem valószínű hogy kapilláris bevonatos csövekről lenne szó, de ha mégis, akkor is szerintem csak az egyszerűbb kivitel.
majd atus megcsinálja és meglátjuk. :D -
utax
aktív tag
nem mertem jobban belemenni a témába, látva a sok hozzáértő hozzászólást ... :)
ehelyezz bepastézok inkább egy idézetet a frostytech HHC-001 tesztjéből:
''When one end of the heatpipe gets hot, say from a nice little processor, that small amount of water vaporizes in the vacuum atmostphere inside the copper tubes. As the vapor makes its way to the other end of the copper tube it cools down and begins to condense. With no place to go but back, the condensed water vapour travels along the wick structure (coating the inside of the tube remember) back to the heat source where the entire process is repeated again, and again.''
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest