Aktív témák
-
747
senior tag
a WMA-t nem azert utaljak rengetegen, mert Microsoft, hanem mert *tenyleg* szar. ha a Microsoft
kitalalna valami jobbat, mint a tobbiek, siman azt hasznalnam, de erre nem latok sok eselyt :)
amugy az eroszakolasrol annyit, hogy ami az Apple-nel nem tetszik, azt egy mozdulattal ki lehet
kapcsolni. en pl lekapcsoltam az iTunes zeneboltot, meg sem jelenik az iTunes-ban, es
beallitottam, hogy ne AACbe, hanem 192kbit-es MP3ba grabbeljen. nincs olyan program, amit ne
lehetne mac-en deinstallalni, ha nem tetszik az iChat, vagy a Safari browser, vagy a QuickTime,
egy mozdulattal athuzod a papirkosarba, es le van torolve. es senki nem etet olyan idiota buzi
dumakkal, hogy ''ez az oprendszer integralt resze, nem deinstallahato''. -
747
senior tag
''Miért gagyi a WMA? Nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint az Apple saját formátuma...''
a WMA egy kalap szar ugy ahogy van, torzitja a zenet es rontja a minoseget. bizonyos
tartomanyokban megemeli a hangerot, hogy ''szebben szoljon''. olvass at par zenei forumot, vagy
fogj egy spectrum analyzert, ha nem hiszel nekem. (WaveLab-ben asszem van FastFourier
analizis.)
Aktív témák
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest