- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
YoungOld
tag
És ha a passzív hűtés bordái úgy állnának, hogy a házban levő légáramhoz igazodjon az állásuk? MErt a legtöbb passzív chipset borda nagyon átgondolatlanul van kialakítva, nem csoda, hogy nem működnek jól. Szerintem meg lehet passzívan is oldani az ilyet, ha ügyesen terveznek. A másik dolog meg: vajon ez a chipset hány wattot disszipál? mert ugye vannak nagy teljesítményű passzív hűtésű GPU-k is.
-
YoungOld
tag
Egyetértek. Én úgy vettem észre, hogy a Chaintech figyel a legjobban a vásárlóira. Mikor írtam nekik Hollandiába, hogy vacak a chipset venti, mert kerepel, meg nyöszmötöl, küldtek tök ingyen két másikat postán, bordával együtt, és ráadásul még gyorsak is voltak. E-mailekre is rendesen válaszolgatnak. De én azért az aktív alaplapi hűtéseket akkor se szeretem, valami passzív megoldás kellett volna, pl. vörösrézből egy okos kialakítású borda. Ha az alatt is megfőne, hát akkor elismerem, hogy legyen venti, de igazából én nem rajongok értük...
De a Chaintech hozzáállása példaértékű.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest