- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
bdav
őstag
ezt probáltam fejtegetni. az opteron ota eltelt egy év nem elég arra, hogy a ''semmiböl'' fejlesszenek egy Yamhill (nevezzük igy az intel 32/64-bit-képes prociait) procit. ugy néz ki arra sem, hogy egy meglévö techet belerakjanak. (ha igaz a hir)
az EE nyilvánvalóan erölködés.
de Fiery, ha igazad van, és az intel már rendelkezik Yamhill proccal, és ez a prescott lenne, akkor miért késik? csak a 0.09 mikron ekkora gondot okozna? vagy miért nem adják ki 0.13-mon alacsonyabb órajelezéssel? (tudom nem látsz az intel lapjaiba, de nem értem hogy egyáltalán mi _lehetne_ az oka ezeknek a dolgoknak) -
bdav
őstag
csak pl. a Xeonok mem. sávszélessége sehol sincs az opteronokéhoz képest. nekem ugy tünik h. az Opteron ideális proc alternativa teszem azt az intel Xeon és a Xeon - Itanium közti ''rés'' kiváltására (ha csak intel - amd szerverprocikban gondolkozunk).
na de folytassuk a fejtegetéseket.
-Az AMD-nek évekbe került kifejlesztenie az x86-64-et (ha jol emléxem '99-töl már lehet hallani hireket róla), most az Intel nem hiszem hogy mondjuk 1 év alat összetákol a Prescott maghoz egy 64-bites bövitményt, ugy hogy az életképes megoldás legyen, tehát azt kevéssé valoszinüsitem h. a Prescott azért csuszna mert az opteronok megjelenésével az intel elkezdett rohamléptekben 64 bitet fejleszteni. Elképzelhetö hogy a sokat emlegetett (létezö vagy nem létezö) Yamhill projektet az intel ''talonban tartja'', vagyis fejlesztgeti, de nem épiti be minaddig amig muszáj nem lesz. ez esetben viszont gyanus a Prescott késése, mert azt jelenti hogy ez az összeépítés nem megy tul jól, viszont megmagyarázhatná(?) a nagyobb hötermelést. mindezzel együtt az intel elszámította magát minden lehetöséget figyelembevéve is, mert minden nap késés, ha igaz ez a koncepció a Prescottról rontja az esélyeit (Yamhill - továbbgondolás esetén nem hinném hogy amd64 kompatibilis lenne a dolog - ez esetben már régebb óta fejlesztik), ha pedig tényleg csak jövö tavasszal jelenik meg (az a legujabb dátum ugyi?), akkor elég nagy bukás lehet belöle, intel piaci befolyása ellenére is.
-Ha az Intel csak a következö procimagjába integrál 64-bitet, az totál szívás, ezen nincs mit ragozni :D
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged